Cum arată fiii gemeni ai lui Celine Dion

celine dion gemeni

Artista de origine canadiană a publicat o fotografie cu fiii ei gemeni, Nelson și Eddy, care au împlinit miercuri, 23 octombrie, nouă ani.

Celine Dion a împărtășit cu fanii ei două instantanee pe contul ei de Instagram cu doi dintre cei trei fii ai ei și le-a urat La mulți ani!. ”Dublă porție de râs și dublă porție de dragoste. La mulți ani, Nelson și Eddy! Sunt foarte mândră de băieții mei. Vă iubesc! Mama”, a scris artista în vârstă de 51 de ani.

Celine Dion mai are un fiu mai mare, René-Charles, care a împlinit la începutul anului 18 ani. Tatăl copiilor ei, René Angelil, a decedat în 2016 din cauza cancerului, iar de atunci artista nu a mai fost văzută la brațul unui alt bărbat, chiar dacă au circulat zvonuri conform cărora ar avea o relație cu unul dintre dansatorii ei.

celine dion

Artista se pregătește să lanseze primul ei album în limba engleză din ultimii șase ani, intitulat ”Courage”, care se anunță a fi un mix de balade și de melodii edgy, dinamice și va conține 16 piese.

celine dion

Trei dintre piesele de pe noul album au fost lansate deja – Imperfections, Lying Down și Courage, iar turneul de promovare a început în Quebec City, Canada, țara de origine a lui Celine Dion. Turneul este primul din ultimii 10 ani, după ce cântăreața și-a încheiat contractul de opt ani pe care l-a avut în Las Vegas.

Celine Dion va susține primul ei concert în România la vară, pe 29 iulie, pe Arena Națională.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle