celine dion

Celine Dion (53 de ani) se înscrie în rândul vedetelor care vor beneficia de un documentar ce va cuprinde cariera ei de 40 de ani în domeniul artistic.

”Povestea mea va fi spusă într-o manieră onestă și sensibilă”, declară una dintre cele mai de succes cântărețe ale tuturor timpurilor. Documentarul va fi regizat de. ”Întotdeauna viața mea a fost ca o carte deschisă pentru fanii mei. Cu sensibilitate și cu creativitate, cred că regizoarea proiectului, Irene Taylor Brodsky, va putea să arate întregii lumi o latură de-ale mele pe care oamenii n-au mai văzut-o până acum”, adaugă artista.

celine dion

Documentarul despre viața și cariera lui Celine Dion, realizat de Sony, nu este singura producție inspirată de parcursul plin de succes ale artistei canadiene. ”Aline” este o biografie cu accente de ficțiune inspirată din viața lui Celine Dion și urmează să fie lansat în cinematografe în 2022.

celine dion

Aline” a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes, iar personajul principal, creat în jurul spectrului lui Celine Dion, poartă numele de Aline Dieu. Filmul este descris ca o declarație de dragoste către Celine Dion; povestea începe în anii ’60, în Quebec, când talentul ieșit din comun al lui Aline este remarcat de un producător, care se hotărăște s-o transforme într-un star.

În luna iunie a acestui an, Celine Dion a aniversat 40 de ani de la lansarea primului ei single.

 

Foto: Hepta

Related Posts