Monica Cismaru ∙ November 13, 2023 ∙ 3 min read

Autobiografia lui Britney Spears, The Woman In Me, lansată în urmă cu o lună, a devenit imediat bestseller și una dintre cel mai bine vândute cărți de memorii din istorie, cu 1,1 milioane de unități vândute în prima săptămână de la lansare.

Mult așteptata carte autobiografică a lui Britney conține o mulțime de dezvăluiri scandaloase din copilăria și tinerețea artistei, care a depășit numeroase momente de cumpănă pe parcursul timpului.

Britney scrie în carte cum a renunțat la o sarcină pe când avea o relație cu Justin Timberlake și despre cum obișnuia să consume alcool încă de la vârsta de 15 ani, cot la cot cu mama ei.

britney spears
Margot Robbie, Brad Pitt, Shonda Rhimes

Fost copil-minune și una dintre cele mai de succes artiste din istorie, Britney a plătit prețul celebrității cu cel al propriei ei fericiri și stări mentale echilibrate.

Acum, vedete de primă mână de la Hollywood se bat pe drepturile de ecranizare ale cărții de memorii, care promite să fie baza unui film cu la fel de mult succes la public.

Astfel, printre amatori se numără Margot Robbie și Brad Pitt, care vor să transforme The Woman In Me într-un film biografic, iar acestora li se alătură Reese Witherspoon și binecunoscuta Shonda Rhimes, creatoarea Grey’s Anatomy sau Bridgerton.

Shonda Rhimes a și semnat scenariul filmului Crossroads, primul film în care a jucat Britney Spears, în 2002.

Celelalte vedete licitează pentru The Woman In Me prin companiile lor de producție sunt Margot Robbie, cu LuckyChap Productions, Brad Pitt cu Plan B Entertainment și Reese Witherspoon cu Hello Sunshine. Aceștia sunt dispuși să plătească sume consistente pentru drepturile de ecranizare, dar niciunul dintre ei nu s-a departajat încă în cursa care nici măcar nu a început. Echipa lui Britney Spears așteaptă să treacă mai întâi o perioadă în care cartea autobiografică să ajungă la cât mai multă lume și să-și ocupe locul între best-seller-uri. Iar ultimul cuvânt îi aparține lui Britney, care nu dă doi bani pe cine va alege să-i realizeze filmul.

The Woman In Me a fost publicată în 26 de limbi și a devenit No 1 bestseller în țări precum UK, India, Australia. Cartea se vinde extraordinar de bine la nivel mondial și ne așteptăm ca vânzările să crească și pe parcursul sărbătorilor, dar și după. Cititorii și criticii au primit cu brațele deschise felul candid în care Britney Spears și-a împărtășit povestea, după propriile ei reguli”, spune vicepreședintele editurii Gallery Books, cea care a publicat cartea.

Foto: Hepta

Related Posts

Gisele Bündchen, ghinion în dragoste, noroc în carieră

Supermodelul brazilian, Gisele Bündchen apare într-o nouă campanie Balmain. În vârstă de 43 de ani, Gisele este imagine…

Vara asta ADDA simte valuri de iubire. Cum sună noua ei piesă

Fie că ai fredonat  „Îți arăt că pot”, „Nu plânge, Ana”, „Lupii”, „Arde” sau „De dorul tău” –…

NOSTALGIA anunță parteneriatul cu eSolutions și lansează aplicația oficială a festivalului

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, anunță parteneriatul cu eSolutions, companie digitală premium în…

„Fă bani! Câștigă! Fii numărul 1 în lume!”. „Atât de simplu!”

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au venit pentru prima dată în România fiind invitați să…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…