Monica Cismaru ∙ October 17, 2023 ∙ 2 min read

Margot Robbie și Ryan Gosling, cuplul de aur de pe marile ecrane, din succesul cinematografic al anului – Barbie, revin împreună într-o nouă formulă, de data aceasta într-un prequel pentru Ocean’s Eleven.

Nici nu și-au reveit bine dupa succesul înregistrat cu filmul Barbie, în care formeaza un cuplu de aur, că Margot Robbie și Ryan Gosling revin împreună într-un nou proiect cinematografic, un prequel pentru seria Ocean’s Eleven.

Prequelul va fi produs si finanțat, printre alții, de însăși Margot Robbie, care se pare că devenit una dintre cele mai influente personalități de la Hollywood.

Intenția lui Margot Robbie de a relua franciza Ocean’s Eleven datează din mai 2022, la fel și adiția lui Ryan Gosling în filmul a cărui acțiune se va petrece în anii 60, în Europa.

margot robbie ryan gosling

Perioada aleasă pentru poriectul lui Margot Robbie face trimitere la originalul Ocean’s 11, din anii 60, când acțiunea e plasată în Las Vegas; atunci, în film în care au jucat Frank Sinatra, Dean Martin și Sammy Davis Jr, iar producția a inspirat trilogia lui Steven Soderbergh.

In filmele lui Soderbergh, lansate în 2001, 2004 și 2007, au fost distribuiți celebrii George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts, Matt Damon, Andy García și Al Pacino.

Noul Ocean’s Eleven, al lui Margot Robbie, va fi regizat de Jay Roach, cel care a mai regizat și filmul Bombshell, în care joacă aceeași Margot Robbie.

Producția pentru Ocean’s Eleven ar fi trebuit să înceapă în primăvara acestui an, dar se pare că Barbie i-a ocupat tot timpul actriței australiene.

Aceasta se așteapta ca prequelul Ocean’s Eleven să aibă cel puțin același succes ca filmele lui Soderbergh, care au avut încasări record la momentul lansării lor. Doar primul film din trilogie a strâns 450 de milioane de dolari la box-office, la nivel mondial.

Foto: Hepta

Related Posts

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutăți și lansări de tot felul. Iată ce ne-a…