Monica Cismaru ∙ May 9, 2022 ∙ 3 min read
Margot Robbie interpretează unul dintre cele mai complexe roluri din cariera ei actoricească- ea trebuie să-i dea viață păpușii Barbie, în filmul omonim regizat de Greta Gerwig.

Celebra papușă Barbie capătă viață în filmul omonim creat de Greta Gerwig. Actrița aleasă s-o întruchipeze pe păpușa creată de brandul Mattel este australianca Margot Robbie.

Intriga filmului Barbie este una cel puțin neobișnuită: prezintă povestea unei păpuși care trăiește în Barbieland, loc pe care este forțată să-l părăsească din cauza unor așa-zise imperfecțiuni.

margot robbie barbie

Astfel, Barbie pornește într-o aventură în lumea reală, în care descoperă pe parcurs că perfecțiunea ține doar de interior și nu de exterior. Intriga pare plină de clișee, dar trebuie avut în vedere faptul că filmul este scris și regizat de feminista Greta Gerwig (Lady Bird, Little Women), ajutată de partenerul ei, Noah Baumbach (Marriage Story).

Filmul va fi lansat în iulie 2023. Alături de Robbie, în rolul partenerului lui Barbie, Ken, apare Ryan Gosling.

Margot Robbie a vorbit pe larg despre rolul Barbie, despre care spune că vine cu o mare încărcătură și cu conexiuni nostalgice. ”Sunt încântată să atac acest rol. Când aud Barbie, oamenii cred că știu deja la ce să se aștepte, apoi aud că filmul este regizat de Greta Gerwig și se mai gândesc…”, spune Margot Robbie într-un interviu acordat Vogue. Nu mai e niciun secret că lipsa de diversitate a brandului de păpuși a creat numeroase controverse de-a lungul timpului – iar acesta este unul dintre lucrurile care vor fi abordate de regizoare în filmul său.

Margot Robbie a preluat rolul de la o altă actriță cunoscută, Amy Schumer, care a renunțat la proiect din cauza unor neconcordanțe de viziune cu producătorii. ”Nu au vrut să procedeze după cum am vrut eu și doar așa aș fi făcut acest film”, a declarat Amy Schumer, care a adaugat că, atunci când a încercat să-i ofere păpușii Barbie veleități de inventator în film, i s-a spus că aceasta va fi inventatoarea pantofilor cu toc realizați din jeleu. Apoi i s-a oferit cadou o pereche de pantofi cu toc Manolo Blahnik pentru a sărbători distribuirea ei în rol, lucru ce a nemulțumit-o pe Schumer, care a renunțat la partitură.

Barbie este doar una dintre păpușile iconice create de compania Mattel care vor avea parte de o ecranizare cinematografică la Hollywood. Lily Collins, starul din Emily In Paris, va intra în rolul păpușii Polly Pocket, foarte populară în anii ’90. Filmul va fi regizat de vedeta din serialul Girls, Lena Dunham.

polly pocket
Polly Pocket și Lily Collins

”Sunt foarte bucuroasă că am ocazia să readuc la viață povestea unei păpuși emblematice și să creez filme inteligente pentru tinerele de azi, care să le vorbească fără condescendență”, a spus Lena Dunham. ”Când eram mică, eram obsedată de păpușile Polly Pockets, e un vis devenit realitate să anunț că voi face parte din acest film! De-abia aștept să încep acest proiect pastelat!”, a declarat Lily Collins.

Foto: Hepta

Related Posts

Istanbul – un rai al pasionaților de shopping

Cuprinsă de un sentiment nostalgic pentru că săptămâna trecută pe vremea aceasta singurele cuvinte ce îmi traversau mintea…

Kirstie Alley: ”25 de lucruri pe care nu le știați despre mine”

Vestea morții lui Kirstie Alley din cauza cancerului a îndurerat întreaga lume. Actrița se bucura de o popularitate…

TOP 5 CALITĂȚI ALE UNUI COMPLEX REZIDENȚIAL

Ansamblurile noi de locuințe câștigă din ce în ce mai mult teren în fața locuințelor vechi. Românii aflați…

Performance-uri inedite la Festivalul NOVA

Judith State și Radu Dumitriu, Alexandros Raptis și Andrei Cozlac, Bogdan Moroșanu (Rockabella), Felix Deufel și Nikhil Nagaraj…

Kate Middleton, în cea mai îndrăzneață ținută din acest an

Prințesa de Wales a furat din nou privirile la un eveniment monden. Kate a fost întruchiparea perfecțiunii la…

Actrița Kirstie Alley a murit la vârsta de 71 de ani

Actrița Kirstie Alley, cunoscută mai ales datorită seriei de filme Look Who’s Talking (Uite cine vorbește) a murit…

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …