barbie ken margot robbie ryan gosling

Margot Robbie și Ryan Gosling vor interpreta niște roluri care li se potrivesc mănușă – păpușile Barbie și Ken, care au fost create de compania Mattel.

Filmul intitulat ”Barbie” va fi regizat de Greta Gerwig (”Little Women” și “Ladybird”)  și are în centru povestea clasicelor păpuși.

Inițial, Ryan Gosling a refuzat rolul lui Ken, din cauza programului său încărcat, dar studiourile de producție Warner Bros, LuckyChap & Mattel au tărăgănat începerea filmărilor și l-au convins într-un final să preia partitura pe care nu voiau s-o acorde altui actor.

barbie ken

Se pare că filmările sunt programate să înceapă în prima parte a lui 2022, iar lansarea ar avea loc în 2023. Scenariul este scris e Greta Gerwig și de Noah Baumbach, parteneri în viața reală. Nu se cunoaște încă intriga filmului, dar, având în vedere producțiile anterioare ale Gretei Gerwig, producția nu va fi una tipică despre povestea emblematicelor păpuși.

barbie ken margot robbie ryan gosling

Margot Robbie- Barbie- va juca și rol de producător al filmului. ”Rolul acesta are o mare încărcătură pentru mine, fac o mulțime de conexiuni nostalgice. Totuși, va fi o provocare felul în care voi aborda rolul Barbie. Oamenii, când aud de Barbie, deja își fac idei preconcepute despre ce va fi filmul. Dar când aud că regia va fi semnată de Greta Gerwig, își dau seama că e vorba despre ceva cu totul diferit”, declară Robbie.

Cât despre Gosling, fanii stau cu ochii pe celebrul actor, care, în ultimii ani, a preferat să se retragă din lumina reflectoarelor și să se dedice familiei. Actorul nominalizat la Oscar urmează să apară în producția de acțiune de pe Netflix, The Gray Man, în care joacă alături de Chris Evans.

Foto: Hepta

Related Posts