Ana de Armas, alături de Ryan Gosling și Chris Evans, în „The Gray Man„

Actrița de 32 de ani li s-a alăturat lui Ryan Gosling și lui Chris Evans în cel mai costisitor lung-metraj Netflix, „The Gray Man„, conform deadline.com. 

Ana de Armas va juca împreună cu Ryan Gosling și Chris Evans în filmul „The Gray Man„, lung-metrajul cu cel mai mare buget produs până acum de Netflix. „The Gray Man„ care ecranizează primul roman din seria literară de mare succes scrisă de Mark Greaney, va fi regizat de frații Anthony și Joe Russo.

Eroul poveștii, Court Gentry (care va fi jucat de Ryan Gosling), este un fost agent CIA celebru pentru calmul său, care a devenit asasin plătit și acționează pe cont propriu. Gentry este urmărit de periculosul Lloyd Hansen (care va fi interpretat de Chris Evans), fostul său coleg. Acesta îl vrea mort pe Gentry și de aici încep conflictele.

Cum seria de zece volume „The Gray Man’ este un succes, se așteaptă ca Ryan Gosling să apară în mai multe filme în rolul lui Court Gentry, în jurul căruia realizatorii vor construi o amplă rețea de relații și personaje. Bugetul filmului va fi de 200 de milioane de dolari, iar filmările vor începe în prima parte a anului 2021.

Ana de Armas, noua senzație de la Hollywood, are o relație cu celebrul actor și regizor Ben Affleck. Cei doi au jucat împreună în thriller-ul ”Deep Water”, în care au împărțit scene fierbinți, pe care se pare că le-au transpus și în realitate.

Categorii Lifestyle