Monica Cismaru ∙ December 21, 2023 ∙ 6 min read

Colecția de Sărbători de anul acesta de pe Disney+ cuprinde producții originale și filme clasice îndrăgite: „Cine este familia lui Moș Crăciun?: Sezonul 2” (The Santa Clauses), „Magie de Crăciun” (Dashing through the snow), „Jurnalul unui puști: Arest la domiciliu de Crăciun” (Diary of a Wimpy Kid Christmas: Cabin Fever), „Singur acasă” (Home Alone) și multe altele.

Abonații se pot bucura și de cele mai mari premiere ale sezonului de sărbători, inclusiv „Percy Jackson Și Olimpienii” (Percy Jackson and the Olympians), „Indiana Jones Și Cadranul Destinului”( Indiana Jones and the Dial of Destiny), sezonul doi „Și dacă…?” de la studiourile Marvel (What if…?), „Omul-Păianjen: Departe de casă” (Spider-Man: Far From Home) și multe altele.

În acest sezon festiv, Disney+ este locul unde puteți să urmăriți filmele și serialele favorite de sărbători, noi producții originale și cele mai importante premiere ale anului! Colecția „Crăciun Fericit” a revenit și este mai veselă ca oricând, cu noi titluri originale inclusiv sezonul doi din „Cine este familia lui Moș Crăciun?”, „Magie de Crăciun”, „Jurnalul unui puști: Arest la domiciliu de Crăciun” și multe altele.

Colecția include, de asemenea, producțiile clasice de sărbători pe care familia ta le poate viziona la nesfârșit, de la îndrăgitele filme “Singur acasă”, “Regatul de gheață” (Frozen) care aniversează 10 ani iarna aceasta, “Epoca de gheață” (Ice Age) și “Moş Crăciun caută Crăciuniţă” (The Santa Clause 2), alături de “Miracolul de pe strada 34” (Miracle on 34th Street) și „Coșmar înainte de Crăciun” de Tim Burton (Tim Burton’s The Nightmare Before Christmas).

Pe Disney+ fiecare găsește ceva pe gustul său, iar luna decembrie este plină de premiere, inclusiv “Percy Jackson și Olimpienii” din 20 decembrie, “Indiana Jones și Cadranul Destinului” din 15 decembrie, “Și dacă…?” de la Marvel Studios (sezonul 2) din 22 decembrie și multe altele.

Noi apariții la Disney+ în timpul sezonului de sărbători

“Cine este familia lui Moș Crăciun?” Sezonul 2

Îndrăgita serie se întoarce! După ce a fost Moș Crăciun aproape 30 de ani, magia lui Scott Calvin începe să se stingă. Făcând față din ce în ce mai greu acestui job solicitant, Scott descoperă o nouă clauză care-l obligă să-și schimbe abordarea față de rolul de Moș Crăciun și cel de tată.

“Magie de Crăciun”

Eddie Garrick este un om bun la suflet care și-a pierdut încrederea în magia Crăciunului. În timp ce își petrece timpul cu fiica sa de nouă ani, Charlotte, în Ajunul Crăciunului, se împrietenește cu un bărbat misterios într-un costum roșu, pe nume Nick.

“Cei nouă obraznici” (The Naughty Nine) – 22 decembrie

Andy, un elev neastâmpărat din clasa a cincea, nu primește nimic de la Moș Crăciun. Dându-și seama că trebuie să fi ajuns pe “lista celor obraznici” și simțindu-se nedreptățit, Andy formează o echipă de opt “obraznici” care să-l ajute să pună în aplicare un jaf de zile mari în Satul Moșului de la Polul Nord, pentru a-și lua cadourile pe care ei cred că le merită.

“Doctor Who: Bestia stelară” (Doctor Who: The Star Beast)

Cele trei episoade speciale, “The Star Beast”, “Wild Blue Yonder” și “The Giggle” îi vor reuni pe cel de-al paisprezecelea Doctor (David Tennant) cu Donna Temple-Noble (Catherine Tate) în timp ce se vor confrunta cu cel mai terifiant răufăcător de până acum: Toymaker (interpretat de Neil Patrick Harris în debutul său în “Doctor Who”).

“Indiana Jones Și Cadranul Destinului”

filme disney+

Harrison Ford revine în rolul legendarului arheolog erou, Indiana Jones, pentru această extrem de așteptată ultimă parte a francizei emblematice – o aventură mare, care străbate tot globul!

“Ultima speranță” (The Shepherd)

În ajunul Crăciunului, un tânăr pilot al Forțelor Aeriene Regale Britanice traversează Marea Nordului, când i se defectează transmisiunea radio și echipamentele electrice, zburând în derivă și riscând să rămână fără combustibil. Chiar când pare să nu mai aibă nicio speranță, un samaritean misterios îl ghidează să aterizeze în siguranță.

“Jurnalul unui puști: Arest la domiciliu de Crăciun”

filme disney+

Sărbătorile de iarnă ajung să fie deosebit de stresante pentru Greg Heffley anul acesta. După ce a deteriorat din greșeală proprietatea altcuiva, împreună cu prietenul său, Rowley, lui Greg îi este teamă că nu va primi cadoul mult râvnit. Ca totul să fie și mai rău, o furtună de zăpadă lovește orașul și toată familia este blocată în casă mai multe zile. Crăciunul se apropie vertiginos, oare va fi Greg capabil să se comporte cât mai bine?

“Percy Jackson și Olimpienii” – În premieră 2 episoade – 20 decembrie

filme disney+

Percy Jackson se află într-o misiune periculoasă. Depășind monștrii și păcălind zeii, el trebuie să călătorească prin America pentru a returna șurubul maestrului Zeus și a opri un război total. Cu ajutorul tovarășilor săi de căutare Annabeth și Grover, călătoria lui Percy îl va duce mai aproape de răspunsurile pe care le caută: cum să se integreze într-o lume în care nu se simte la locul lui și cum să afle cine este destinat să devină.

“Și dacă…?” Studiourile Marvel, Sezonul 2 – din 22 decembrie

„Și dacă…?” rescrie povestea în Universul Cinematografic Marvel (UCM), reimaginând evenimente celebre din filme în moduri neașteptate. Primul serial animat de la Marvel Studios se concentrează pe diferiți eroi din UCM, cu o distribuție vocală care include o serie de vedete care își reiau rolurile. Serialul este regizat de Bryan Andrews, iar Ashley Bradley este scenarist principal. Lumina intermitentă îi poate afecta pe telespectatorii fotosensibili.

Foto: PR, Unsplash

Related Posts

Balcicul artistic interbelic se întoarce la Balcic 

În jurul aniversării a 100 de ani de la începerea construcției la palatul de la Balcic al Reginei…

Cum sună cea mai nouă piesă semnată Irina Rimes: ,,Dulce amară”

Irina Rimes lansează piesa ,,Dulce amară”, o poveste despre o femeie legendară, o apariție la fel de spectaculoasă ca…

Fără telefoane la concertele lui Bob Dylan

Celebrul Bob Dylan vrea să revină la vremurile în care oamenii veneau la concerte doar pentru muzică. Pentru…

Chef Cătălin Scărlătescu gătește în această seară pentru tine, la MEDUSA

Cătălin Scărlătescu vă așteaptă în această seară cu cele mai gustoase preparate mediteraneene, la una dintre cele mai…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările importante. Iată ce ne-a atras atenția,…

Cum arată Elle Macpherson la 60 de ani

Modelul australian Elle Macpherson pare că întinerește. La 60 de ani, modelul pozează în bikini și se laudă…

Cine este noua iubită a lui Johnny Depp?

După un divorț public și traumatizant, care l-a ținut în șah timp de câțiva ani, Johnny Depp (61…

O mulțime de vedete în tribunele de la Wimbledon

Turneul de Grand Slam Wimbledon, cea mai veche competiție de acest fel din lume, s-a încheiat recent. La…

Nu mă feresc să spun că m-am îndrăgostit de noile căști Sonos Ace

Sonos lansează primele căști ale companiei, Sonos Ace, marcând astfel intrarea mult așteptată a brand-ului în această zonă…

Shannen Doherty a lăsat instrucțiuni clare cu privire la funeraliile ei

Actrița Shannen Doherty s-a stins sâmbătă, 13 iulie, la vârsta de 53 de ani, din cauza cancerului, după…