Monica Cismaru ∙ March 7, 2023 ∙ 3 min read

Premiera unuia dintre cele mai așteptate filme ale anului, cea de-a șasea parte din seria de succes ”Scream”, a avut loc aseară la New York, la AMC Lincoln Square Theater. La premieră au luat parte starurile protagoniste în film, în frunte cu Courteney Cox, care a venit însoțită de fiica ei în vârstă de 18 ani, Coco Arquette.

Mama și fiica au făcut un cuplu savuros la eveniment și au atras toate privirile. Coco Cox a îmbrăcat o rochie roșie, de seară, care îi evidenția talia subțire, la care a asortat sandale negre înalte, iar mama ei și-a pus silueta în evidență printr-o rochie neagră, mulată, scurtă, cu pantofi cu toc și sacou în aceeși nuanță. Ambele au afișat lookuri tinerești și mai ca nu puteai face diferența dintre mamă și fiică.

courteney cox coco arquette
Coco Arquette și Courteney Cox

Coco Arqeuette provine din mariajul lui Courteney Cox cu actorul David Arquette, unul dintre protagoniștii seriei Scream, iar relația lor s-a înfiripat pe platourile de filmare, așa că putem spune că adolescenta este un ”copil Scream”. Courteney Cox interpreteaza în seria de succes rolul lui Gale Weathers și revine cu personajul ei pentru a șasea oară.

În filmul Scream VI, care va avea premiera în cinematografe pe 10 martie, mai joacă vedete precum Devyn Nekoda, Liana Liberato, Melissa Barrera sau Jenna Ortega.

Courteney este singura vedetă care a jucat în toate cele șase părți ale filmului. Fostul ei soț, David Arquette, a jucat în cinci filme Scream, iar personajul său a fost ucis în Scream V. O altă vedetă al cărei nume era sinonim cu Scream, Neve Campbell, a refuzat să joace și în partea a șasea a filmului, din cauza onorariului care nu a mulțumit-o.

scream VI
Jenna Ortega și Liana Liberato

Courteney Cox și David Arquette s-au cunoscut pe platourile de filmare ale primului Scream, în 1996, și între ei a fost dragoste la prima vedere. David a cerut-o în căsătorie pe Courteney doi ani mai târziu, iar nunta lor a avut loc în San Francisco, eveniment la care care au luat parte și colegii din serialul Friends ai lui Courteney.

În 2004 a venit pe lume singurul lor copil, Coco, iar în 2013, cei doi au divorțat, dar au rămas în relații bune. Nașa lui Coco este Jennifer Aniston, cea mai bună prietenă a lui Courteney Cox.

Courteney nu s-a mai recăsătorit după divorțul de Arquette.

Foto: Hepta

Related Posts

Filme și seriale noi în martie pe platformele de streaming

Seriale noi, blockbustere mult așteptate, povești numai bune pentru weekendurile de binge-watching: iată noutățile lunii martie pe platformele…

Kensington Palace revine cu lămuriri despre starea lui Kate Middleton, Prințesa de Wales

Kensington Palace a revenit cu câteva rânduri prin care încearcă să liniștească publicul cu privire la starea de…

”2020” – o comedie neagra cu iz de dramă și de bucluc, din 15 martie în cinematografe

Filmul „2020” a avut avanpremiera la Paris pe 29 februarie, la  Grand Rex, cel mai mare cinematograf din…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile care ne-au atras atras atenția. PANDORA introduce perlele…

În ce serial de succes va juca Eva Longoria

Eva Longoria este cel mai nou nume care se alătură distribuției serialului Only Murders in the Building (Disney+),…

Horoscopul lunii Martie 2024

Luna martie aduce schimbări importante în viața multora dintre noi. Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare…

Tendințele momentului în materie de interioare. Nuanțele și texturile care îți transformă locuința într-o casă de vacanță chiar în inima orașului

Bucură-te de confortul propriului cămin, înconjurându-te de materiale naturale în nuanțe care să-ți aducă deplina relaxare. Întâmpină primăvara…

Cine este noul iubit multimilionar al lui Naomi Campbell

Naomi Campbell este mai fericită ca niciodată, scrie presa internațională, după o pauză în viața ei amoroasă în…

Simona Vilău, curator Art Safari: „Arta e un sport al minții. Ne lasă libere emoțiile”

Artist și curator, Simona Vilău este responsabilă primăvara aceasta cu o fascinantă punere în scenă a unei expoziții…

George și Amal Clooney dau Marea Britanie pe Franța

George (62 de ani) și Amal Clooney (46 de ani), unul dintre cele mai admirate și urmărite cupluri…