Monica Cismaru ∙ November 10, 2022 ∙ 5 min read

Jennifer Aniston (53 de ani) a acordat un interviu emoționant publicației Allure în care a făcut confesiuni intime, nemaiauzite până acum, despre felul în care a eșuat să devină mama, despre cum s-a împăcat cu gândul ca nu va avea copii și despre planurile ei de a avea o nouă relație, după două mariaje încheiate cu divorț.

Jennifer Aniston, una dintre cele mai populare actrițe de la Hollywood, vedeta unuia dintre serialele-cult din istoria televiziunii- Friends, a făcut dezvăluiri intime despre subiectul maternității, care a atârnat desupra capului ei ca o sabie timp de zeci de ani și despre cum s-a împăcat cu ideea că nu va avea urmași.

jennifer aniston allure

Într-un interviu acordat revistei Allure în casa ei din Los Angeles, pe care a decorat-o singură, Jennifer Aniston își deschide sufletul și lasă să iasă la suprafață toate angoasele care au măcinat-o ani de zile și despre felul în care a ajuns la un echilibru cu ea însăși, după o copilărie și o adolescență care au lăsat traume asupra ei, mai ales din cauza divorțului părinților ei și a relației deficitare pe care a avut-o cu mama ei.

jennifer aniston allure

”Cred că, pe când aveam 30, 40 de ani, am trecut prin perioade cumplite, dar, dacă nu le traversam, nu aș fi devenit persoana care sunt astăzi. Așa că sunt recunoscătoare acelor lucruri dificile. Aș fi rămas acea persoană temătoare, anxioasă și nesigură pe ea însăși. Acum, nici că-mi mai pasă. Am încercat să rămân însărcinată. A fost o adevărată provocare pentru mine să încerc să am un copil.

Nimeni nu știe prin ce am trecut. Ani și ani de speculații… a fost foarte greu. Am apelat la fertilizarea in vitro, am băut ceaiuri chinezești, tot ce-ți trece prin minte. Am apelat la toate soluțiile. Mi-aș fi dorit să-mi spună cineva să-mi congelez ovulele, să-mi fac un bine mie însămi, dar nu m-am gândit la asta. Așa că iată-mă aici, acum. Acest lucru e imposbil acum”, mărturisește Jennifer Aniston, într-o confesiune cutremurătoare și adaugă:

jennifer aniston allure

”Nu am niciun regret. Acum chiar mă simt ușurată că nu mă mai frământă acest lucru, nu mai sper și nu mai există niciun Poate? E posibil? Oare dacă…? Nu mai trebuie să mă gândesc la asta”.

În urmă cu mai bine de 10-15 ani, presa stătea cu ochii pe fiecare mișcare de-ale ei și specula în legătură cu posibilitatea ca actrița, care a fost căsătorită cu Brad Pitt și cu Justin Theroux, să aibă un copil și chiar era criticată printre rânduri că nu-și doreste urmasi din cauză ca este egoistă și că nu-i pasă decât de cariera ei. ”Și Doamne-ferește ca o femeie să aibă succes profesional și să nu aibă și copii. Și s-a mai scris că soțul meu m-ar fi părăsit, că ne-am despărțit și că am divorțat din cauză ca nu i-am oferit un urmaș. Numai minciuni. Acum nu mai am nimic de ascuns. Mi-am petrecut atâția ani în care am încercat să ascund povestea cu fertilizarea in vitro (FIV), am încercat să păstrez doar pentru mine acest lucru, atât îmi rămăsese. Lumea creează povești neadevărate, așa că de ce să nu spun adevărul? Simt ca și cum ies la lumină dintr-o lungă perioadă de hibernare. Nu mai am nimic de ascuns”, se confesează Jennifer Aniston.

Întrebată dacă se va mai căsători din nou, Jennifer are un răspuns sincer și de această dată: ”Niciodată să nu spui niciodată, dar nu mă preocupă acest lucru acum. Mi-ar plăcea să am o relație. Cine știe? Sunt momente în care nu-mi doresc decât să-i spun cuiva că am nevoie de sprijin. Ar fi frumos să vin acasă și mă ia în brate cineva căruia să-i spun că am avut o zi grea.” Vedeta mai spune, totuși, că a evitat să se mai implice într-o nouă relație până când nu a simțit că a ajuns la un acord cu ea însăși și că instabilitatea ei emoțională nu se răsfrânge asupra unei noi relații. Dar acum, Jennifer se simte mai puternică ca oricând și chiar simte că a renăscut precum pasărea Pheonix.

Foto: Zoey Grossman/ Allure

Related Posts

Cum arată casa de vacanță a lui Ellen Pompeo (Grey’s Anatomy) din Malibu

Ellen Pompeo, actrița care a interpretat timp de aproape 20 de ani personajul iconic Meredith Grey din serialuld…

Meghan Markle și Printul Harry își lansează trailerul documentarului lor de pe Netflix

Sincronizare perfectă, neintenționată sau un plan bine pus la punct de a umbri vizita Prinților de Wales în…

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…

Cele mai întâlnite afecțiuni care îi aduc pe români la dermatolog

Deși există corelări între apariția anumitor simptome ale afecțiunilor și sezon, iar unele tipuri de tratament se pretează…

Emma Răducanu, decorată de Regele Charles al III-lea la Castelul Windsor

Jucătoarea de tenis de origine română a reuşit performanţa de-a aduce primul trofeu US Open pentru Marea Britanie,…

Ce filme și seriale noi vedem în decembrie pe platformele de streaming

Filme de Crăciun, sezoane noi din serialele noastre preferate, povești numai bune pentru serile de iarnă: iată care…

Ciocolată caldă în trei variante, rețete by Chef Adi Hădean

Ce poate fi mai plăcut în sezonul rece decât o cană de ciocolată caldă, servită pe canapeaua de…

Zi de bine, România! – De 1 Decembrie, la PRO TV

  PRO TV a pregătit un program special de 1 Decembrie. Cătălin Măruță, Lili Sandu, Shurubel și Bogdan…

Cel mai bine tăinuit secret de la Palat, despre Regina Elisabeta, a fost dezvăluit

Suveranul cu cea mai îndelungată domnie din istoria Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a, a încetat din viață…

Nicola Peltz, nora Victoriei Beckham, în rol de vedetă Playboy în fimul ”Welcome to Chippendales”

Nicola Peltz Beckham, nora Victoriei Beckham și soția lui Brooklyn Beckham, a primit rolul vieții ei (de până…