Monica Cismaru ∙ June 15, 2022 ∙ 3 min read

Într-o discuție unu la unu pe care a avut-o recent cu actorul de origine română Sebastian Stan- intermediată de publicația Variety, Jennifer Aniston nu s-a ferit să facă declarații tranșante despre anumite vedete de la Hollywood, pe care le-a numit inutile și că sunt celebre nefăcând nimic, de fapt.

Actrița în vârstă de 53 de ani și-a atras numeroase critici în urma spuselor ei, mai ales că provine dintr-o familie de actori și ea, la rândul ei, a beneficiat de intrare în lumea bună a filmului datorită relațiilor rudelor ei. Jennifer Aniston a fost acuzată de nepotism și că a avut acces la celebritate datorită familiei. Totuși, vedeta nu s-a ferit să-și verse frustrările în discuția Actors on Actors, organizată de Variety, cu Sebastian Stan, față de cultura internetului și față de felul în care aceasta ”diluează munca actorilor adevărați de la Hollywood”.

jennifer aniston

Astfel, vedetele care au intrat în colimatorul lui Jennifer Aniston sunt Paris Hilton sau Monica Lweinsky, a căror faimă a fost alimentată cu ajutorul notorietății datorate internetului. Discuția a urmat acest curs în urma subiectului Pamela Anderson și Tommy Lee, a căror viață intimă a fost făcută publică dupa ce o înregistrare cu o partidă de sex a celor doi a fost furată si mai apoi publicată pe internet, fapt ce i-a afectat grav pe cei doi. Povestea celor doi a fost transpusă într-un film, în care Sebastian Stan joacă rolul lui Tommy Lee.

jennifer aniston

Pornind de la acest subiect, Aniston a dezbătut felul în care internetul a început să influențeze societatea: ”Acela a fost momentul în care internetul a început să modeleze o nouă cultură, o nouă modalitate prin care oamenii au început să devină faimoși – Acest fel prin care oamenii devin celebri nefăcând, de fapt, nimic și prin care își creează cariere incredibile. Iar reputația femeilor… mă refer la Paris Hilton, la Monica Lewinsky și la altele asemenea…”, a spus Jennifer Aniston, care continuă: ”Mă simt norocoasă că am apucat să facem parte din industria asta cu adevărat, înainte să devină ceea ce este astăzi. Acum, devii faimos datorită TikTok, YouTube, Instagram. Aceste lucruri parcă diluează jobul actorilor”, a adaugat vedeta din serialul Friends, fapt ce a atras numeroase critici la adresa ei, iar unii dintre cei care au urmărit discuția n-au ezitat s-o atace pe actriță: ”Jennifer Aniston joacă acelasi personaj, care este o versiune de-ale ei, în fiecare film și nu oferă nimic, de fapt. Singurul lucru care o salvează sunt cei cu care joacă… întotdeauna cei care se bucură de nepotism și care nu au niciun talent își dau cu părerea…”, a spus un comentator.

Foto: Hepta, Variety

Related Posts

Topul capitalelor europene – Cele mai recomandate destinații de vizitat în 2024

Industria turismului s-a chinuit anul trecut să recupereze trecut pierderile înregistrate din cauza pandemei, iar 2024 e anul…

Catherine Deneuve și Chiara Mastroianni- Mama și fiica pe covorul roșu, la Cannes

Festivalul de Film de la Cannes este în plină desfășurare, iar vedetele umplu covorul roșu de la galele…

Cum a apărut Jennifer Lopez, pe covorul roșu, la premiera filmului ”Atlas”

Fiecare apariție a lui Jennifer Lopez atrage atenția publicului și a presei din întreaga lume. Nici ultima sa…

Alexandra Stan a lansat o nouă piesă: Bambola

“Bambola” este mai mult decât o simplă melodie. Este o călătorie sonoră în inima verii, cu acorduri vibrante…

Christina Aguilera, cu aproape 20 de kilograme mai slabă

Criticată pentru fluctuațiile ei în greutate, Christina Aguilera a revenit pe scenă cu aproape 20 de kilograme mai…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Și în această săptămână avem noutăți și lansări dintre cele mai interesante. HUGO BOSS, colaborare cu David Beckham…

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…