Monica Cismaru ∙ June 15, 2022 ∙ 3 min read

Într-o discuție unu la unu pe care a avut-o recent cu actorul de origine română Sebastian Stan- intermediată de publicația Variety, Jennifer Aniston nu s-a ferit să facă declarații tranșante despre anumite vedete de la Hollywood, pe care le-a numit inutile și că sunt celebre nefăcând nimic, de fapt.

Actrița în vârstă de 53 de ani și-a atras numeroase critici în urma spuselor ei, mai ales că provine dintr-o familie de actori și ea, la rândul ei, a beneficiat de intrare în lumea bună a filmului datorită relațiilor rudelor ei. Jennifer Aniston a fost acuzată de nepotism și că a avut acces la celebritate datorită familiei. Totuși, vedeta nu s-a ferit să-și verse frustrările în discuția Actors on Actors, organizată de Variety, cu Sebastian Stan, față de cultura internetului și față de felul în care aceasta ”diluează munca actorilor adevărați de la Hollywood”.

jennifer aniston

Astfel, vedetele care au intrat în colimatorul lui Jennifer Aniston sunt Paris Hilton sau Monica Lweinsky, a căror faimă a fost alimentată cu ajutorul notorietății datorate internetului. Discuția a urmat acest curs în urma subiectului Pamela Anderson și Tommy Lee, a căror viață intimă a fost făcută publică dupa ce o înregistrare cu o partidă de sex a celor doi a fost furată si mai apoi publicată pe internet, fapt ce i-a afectat grav pe cei doi. Povestea celor doi a fost transpusă într-un film, în care Sebastian Stan joacă rolul lui Tommy Lee.

jennifer aniston

Pornind de la acest subiect, Aniston a dezbătut felul în care internetul a început să influențeze societatea: ”Acela a fost momentul în care internetul a început să modeleze o nouă cultură, o nouă modalitate prin care oamenii au început să devină faimoși – Acest fel prin care oamenii devin celebri nefăcând, de fapt, nimic și prin care își creează cariere incredibile. Iar reputația femeilor… mă refer la Paris Hilton, la Monica Lewinsky și la altele asemenea…”, a spus Jennifer Aniston, care continuă: ”Mă simt norocoasă că am apucat să facem parte din industria asta cu adevărat, înainte să devină ceea ce este astăzi. Acum, devii faimos datorită TikTok, YouTube, Instagram. Aceste lucruri parcă diluează jobul actorilor”, a adaugat vedeta din serialul Friends, fapt ce a atras numeroase critici la adresa ei, iar unii dintre cei care au urmărit discuția n-au ezitat s-o atace pe actriță: ”Jennifer Aniston joacă acelasi personaj, care este o versiune de-ale ei, în fiecare film și nu oferă nimic, de fapt. Singurul lucru care o salvează sunt cei cu care joacă… întotdeauna cei care se bucură de nepotism și care nu au niciun talent își dau cu părerea…”, a spus un comentator.

Foto: Hepta, Variety

Related Posts

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…

Jennifer Aniston: ”Arăt mai bine acum decât la 20 de ani!”

Jennifer Aniston a acordat un interviu despre rutina ei de fitness, pe care o compară cu cea din…

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, în lacrimi

O parte dintre vedetele serialului pentru adolescenți extrem de popular în anii ’90, Beverly Hills, 90210 s-au reunit…

Upgrade Education, consiliere educațională pentru elevii care vor să studieze la universități de top din străinătate (P)

Upgrade Education este o firma de consiliere educațională care oferă sprijin elevilor care își doresc să studieze la…

Irina Bossy Ghica: Anul acesta, Karpatia Horse Show aduce puncte de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Irina Bossy Ghica, stră-strănepoata lui Ion Ghica și a lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, este moștenitoarea domeniului Cantacuzino de…