Monica Cismaru ∙ June 15, 2022 ∙ 3 min read

Într-o discuție unu la unu pe care a avut-o recent cu actorul de origine română Sebastian Stan- intermediată de publicația Variety, Jennifer Aniston nu s-a ferit să facă declarații tranșante despre anumite vedete de la Hollywood, pe care le-a numit inutile și că sunt celebre nefăcând nimic, de fapt.

Actrița în vârstă de 53 de ani și-a atras numeroase critici în urma spuselor ei, mai ales că provine dintr-o familie de actori și ea, la rândul ei, a beneficiat de intrare în lumea bună a filmului datorită relațiilor rudelor ei. Jennifer Aniston a fost acuzată de nepotism și că a avut acces la celebritate datorită familiei. Totuși, vedeta nu s-a ferit să-și verse frustrările în discuția Actors on Actors, organizată de Variety, cu Sebastian Stan, față de cultura internetului și față de felul în care aceasta ”diluează munca actorilor adevărați de la Hollywood”.

jennifer aniston

Astfel, vedetele care au intrat în colimatorul lui Jennifer Aniston sunt Paris Hilton sau Monica Lweinsky, a căror faimă a fost alimentată cu ajutorul notorietății datorate internetului. Discuția a urmat acest curs în urma subiectului Pamela Anderson și Tommy Lee, a căror viață intimă a fost făcută publică dupa ce o înregistrare cu o partidă de sex a celor doi a fost furată si mai apoi publicată pe internet, fapt ce i-a afectat grav pe cei doi. Povestea celor doi a fost transpusă într-un film, în care Sebastian Stan joacă rolul lui Tommy Lee.

jennifer aniston

Pornind de la acest subiect, Aniston a dezbătut felul în care internetul a început să influențeze societatea: ”Acela a fost momentul în care internetul a început să modeleze o nouă cultură, o nouă modalitate prin care oamenii au început să devină faimoși – Acest fel prin care oamenii devin celebri nefăcând, de fapt, nimic și prin care își creează cariere incredibile. Iar reputația femeilor… mă refer la Paris Hilton, la Monica Lewinsky și la altele asemenea…”, a spus Jennifer Aniston, care continuă: ”Mă simt norocoasă că am apucat să facem parte din industria asta cu adevărat, înainte să devină ceea ce este astăzi. Acum, devii faimos datorită TikTok, YouTube, Instagram. Aceste lucruri parcă diluează jobul actorilor”, a adaugat vedeta din serialul Friends, fapt ce a atras numeroase critici la adresa ei, iar unii dintre cei care au urmărit discuția n-au ezitat s-o atace pe actriță: ”Jennifer Aniston joacă acelasi personaj, care este o versiune de-ale ei, în fiecare film și nu oferă nimic, de fapt. Singurul lucru care o salvează sunt cei cu care joacă… întotdeauna cei care se bucură de nepotism și care nu au niciun talent își dau cu părerea…”, a spus un comentator.

Foto: Hepta, Variety

Related Posts

Sharon Stone povestește că pierdut nouă sarcini de-a lungul vieții

Sharon Stone (64 de ani) face consfesiuni dureroase despre cele nouă sarcini pe care le-a pierdut de-a lungul…

Rupert Murdoch, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, divorțează de Jerry Hall

Nu există vârstă limită pentru mariaj sau pentru divorț, iar acest lucru e demonstrat cel mai bine Rupert…

Primul tablou oficial cu Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton

Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, au parte începând de acum de un tablou oficial, făcut…

Irina Rimes lansează noul album, intitulat „Acasă”

Irina Rimes lansează cel de-al patrulea album „Acasă”, compus într-un drum de redescoperire al artistei, care a călătorit…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu lansările și noutățile din toate domeniile. Top Line a…

INNA prezintă single-ul ”Magical Love”

După ce a cucerit topurile muzicale din Europa cu hitul „Up”, regina muzicii dance, INNA, revine cu un…

Barack și Michelle Obama – onorariu de aproximativ 20 de milioane de dolari pentru un podcast

Barack și Michelle Obama au încheiat un contract de 20 de milioane de dolari pentru un podcast de…

Cum să ne amenajăm apartamenul? Irina Pătășanu (arhitect) ne arată un ghid în 7 pași

Vara este perioada în care alegem cel mai des să dăm un alt aer locuinței, să mai schimbăm…

Așa mamă, așa fiu – Aurélien Enthoven calcă pe urmele celebrei lui mame, Carla Bruni

Aurélien Enthoven (21 de ani) este fiul Carlei Bruni, fosta primă doamnă a Franței și model de succes….

Anca Alungulesei: “Sportul poate bloca procesul de slăbire! Mintea te îngrașă, mintea te slăbește”

Anca Alungulesei, terapeut în nutriție și creatoarea Psiho-Dietei, proces integrativ de slăbit, cu rezultate pe viață, explică felul…