angelina jolie brad pitt

Angelina Jolie și Brad Pitt încă se luptă pe mai multe fronturi după divorțul lor din urmă cu aproape cinci ani. După bătălia în instanță pentru custodia copiilor, fostul cuplu se confruntă cu împărțirea averii lor impresionante, din care face parte și un castel medieval din Franța, din regiunea Correns – Miraval – locul în care s-au și căsătorit în secret, în 2014.

Astfel, Angelina Jolie (46 de ani) a încercat să vândă jumătatea care îi revine în urma despărțirii, fără să-i ofere mai întâi șansa fostului ei soț de a-i cumpăra partea. Château Miraval valorează 164 de milioane de dolari și are o suprafață de peste 4000 de metri pătrați. Angelina a încercat să-și vândă cele 50 de procente din proprietatea supra castelului altcuiva, în afară de Brad Pitt (57 de ani), chiar dacă la achiziție, cei doi au convenit să-și ofere unul altuia opțiunea de a răscumpăra partea celuilalt în caz de vânzare.

angelina jolie brad pitt

Angelina Jolie și Brad Pitt dețin Château Miraval prin firme de genul SRL (LLC) – Mondo Bongo – Brad Pitt și Nouvel – Angelina Jolie. Inițial, Brad Pitt deținea 60% din dreptul de proprietate asupra castelului, iar Angelina doar 40%. Ulterior, Brad i-a transferat prin firmă soției lui 10 procente, pentru ca ambii să dețină același număr de acțiuni asupra bunurilor.

miraval
Domeniul Miraval

Domeniul Château Miraval măsoară 400 de hectare și  include și o podgorie cu soiuri valoroase de struguri, iar cuplul Jolie Pitt a și produs mai mulți ani vinuri și șampanie și ulei de măsline din recolta de pe proprietate. Vinurile albe, roșii și rose de la Château Miraval – îmbuteliate sub branduri precum Coteaux Varois Côtes de Provence au fost incluse în Top 500 de producători de vinuri din Franța.

 

Foto: Hepta

Related Posts