Brad Pitt s-a despărțit de iubita lui, modelul german Nicole Poturalski

brad pitt nicole poturalski

Brad Pitt (56 de ani) s-a despărțit de iubita lui din ultimele luni, modelul german Nicole Poturalski (27 de ani), iar surse din apropierea celor doi, citate de presa americană, spun că relația nu a fost oricum una serioasa, menită să dureze pe termen lung.

Se pare că Brad Pitt și Nicole Poturalski s-au despărțit de ceva timp, iar ultima dată când cei doi au fost văzuți împreună a fost cu ocazia călătoriei lor în Franța, la castelul Miraval, deținut de actor încă de când era căsătorit cu Angelina Jolie. Relația dintre Brad și Nicole n-a fost decât o aventură trecătoare, spun surse din apropierea celor doi.

nicole poturalski

Brad Pitt a divorțat de Angelina Jolie în urmă cu patru ani, iar aceasta a fost prima relație mai mult sau mai puțin serioasă de când actorul a devenit un bărbat liber. Nicole Poturalski este căsătorită cu un om de afaceri multimilionar, neamț, Roland Mary, cu care are un fiu în vârsta de șapte ani, Emil. Relația dintre Nicole și soțul ei este una deschisă, iar soții își permit unul altuia să aiba aventuri în afara căsătoriei. Roland Mary a mai fost căsătorit și are în total șapte copii și nu este interesat de conflicte și de accese de gelozie de natură maritală, susțin surse apropiate.

La începutul acestei luni, Nicole Poturalski a postat o înregistrare pe contul ei de social media în care se plângea de mesajele pline de ură primite de când s-a afișat alături de Brad Pitt.

Se pare că Brad Pitt și Nicole s-au cunoscut chiar la restaurantul lui Roland Mary din Berlin – Borchard- și au avut o relație la distanță, deoarece Nicole continuă să locuiască în Germania, iar Brad, în SUA.

În prezent, Brad Pitt încă se judecă cu Angelina Jolie pentru custodia comună a celor șase copii ai lor.

Foto: Hepta, Instagram

Categorii Lifestyle