Angelina Jolie și Brad Pitt fac afaceri împreună: își lansează un brand de șampanie rosé

angelina jolie brad pitt

Chiar dacă nu mai sunt uniți din dragoste, pe Angelina Jolie și pe Brad Pitt încă îi leagă afacerile pe care le au împreună și la care nu renunță. Se pare că simțul practic este mai puternic decât sentimentele, astfel că vedetele vor scoate pe piață o nouă marcă de șampanie rosé, care va fi produsă în Franța.

Încă de când erau căsătoriți, Angelina și Brad se lansaseră și în afacerile cu vinuri. Cei doi au cumpărat podgoria Miraval din sudul Franței în 2011, pentru suma de aproape 40 de milioane dolari de la afaceristul american Tom Bove. Proprietatea de 500 de hectare include un castel – Chateau Miraval – și o podgorie de 50 de hectare.

miraval

Chateau Miraval de lângă Torrens, sudul Franței, cumpărat de cuplul Jolie-Pitt în 2011. Propietatea e înconjurată de o podgorie, de plantații de măslini, de o pădure și de un lac 

Deoarece afacerea lor a fost un succes, iar vinul rosé produs de ei s-a vândut ca pâinea caldă, pentru sume exorbitante, cuplul Jolie-Pitt vrea să-și extindă producția și să fabrice și șampanie rosé . Această băutură va fi produsă și cu ajutorul exertizei oferite de familia Perrin, una cu tradiție în industria de vinuri frațuzească. Familia Perrin a fost atrasă de podgoria deținută de Jolie-Pitt mai ales datorită faptului că aceasta este una organică de mai bine de 40 de ani. Astfel, în acest nou parteneriat de afaceri, cuplul Jolie-Pitt vine cu propritatea pe care se află podgoria, iar familia Perrin vine cu expertiza de producție și de marketing. Noul venture va fi singura casă care va produce exclusiv șampanie, iar la proiect se lucreaza deja de câțiva ani și va mai dura ceva timp până când primul lot de șampanie rosé marca Jolie-Pitt va fi scos pe piață.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle