taylor swift blake lively

Taylor Swift revine pe piața muzicală cu un nou videoclip pentru piesa “I Bet You Think About Me”, regizat de prietena ei, actrița Blake Lively. 

Piesa face parte de pe albumul Red, relansat de Taylor Swift într-o nouă versiune luna aceasta. 

”În sfârșit am ajuns să lucrez cu strălucita, curajoasa și amuzanta Blake Lively, care își face debutul regizoral cu această ocazie. Alăturați-va nouă să ridicăm paharul și să facem gălăgie”, a scris Taylor Swift într-o postare pe Instagram, unde a publicat și un teaser al videoclipului. 

taylor swift blake lively

În videoclip joacă actorul Miles Teller, iar tema producției este una de nuntă. Taylor Swift joacă rolul unei mirese obsedate, care îl urmărește pe cel care a părăsit-o și care pășește sper altar cu altă femeie. Rolul celeilalte femei este jucat de soția din viața reală a lui Teller, Keleigh Sperry. 

Aceasta este prima colaborare profesională dintre Taylor Swift și Blake Lively. Cele două sunt prietene bune, iar prietenia lor a fost redată de mai multe ori de Taylor în versurile pieselor ei. Chiar și numele lui Ryan Reynolds și al celor trei fiice pe care acesta le are cu Blake Lively au figurat de mai multe ori în melodiile lui Taylor Swift.

Versiunea reînregistrată a albumului Red, semnat Taylor Swift, a fost lansată pe 11 noiembrie 2021, după ce fusese lansat inițial în 2012. 

 

Foto: Hepta

Related Posts