Taylor Swift se alătură unui nou proiect cinematografic din care mai fac parte Robert DeNiro, Christian Bale, Margot Robbie și mulți alții

taylor swift

Taylor Swift completează distribuția impresionantă a celui mai recent proiect cinematografic de la Hollywood, în care mai joacă nume mari precum Robert DeNiro, Christian Bale sau Margot Robbie.

Taylor Swift este cel mai recent nume care se alătură distribuiției unui nou film ce va fi realizat de David O. Russel, cel care a semnat și producția Joy, din 2015, cu Jennifer Lawrence. David O. Russell este un cunoscut regizor, scenarist și producător, care și-a pus amprenta și pe alte producții de succes, precum American Hustle, Three Kings sau Silver Linings Playbook, pentru care Jennifer Lawrence a primit un premiu Oscar.

Noul film care va fi realizat de Russell este o dramă istorică și reunește numai nume mari de la Hollywood. Pe lângă Robert DeNiro, Christian Bale, Margot Robbie, din distribuție mai fac parte Rami Malek, John David Washington, Zoe Saldana, Anya Taylor-Joy, Chris Rock, Mike Myers, Robert De Niro, Michael Shannon, Timothy Olyphant, Andrea Riseborough, Matthias Schoenaerts și Alessandro Nivola.

taylor swift

Alte detalii nu au fost anunțate despre cea mai ambițioasă producție cinematografică de la Hollywood din ultimul timp, dar acesta va fi una dintre cele mai mari proiecte în care va fi implicată Taylor Swift, câștigătoare a 11 premii Grammy.

Cântăreața nu are multe filme artistice la activ. Cel mai recent, Swift a jucat în eșecul de casă, musicalul Cats, din 2019, și a realizat două documentare biografice: Miss Americana (Netflix) și “Folklore: The Long Pond Studio Sessions,” ambele produse și regizate de ea însăși.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle