Ryan Reynolds și Blake Lively au dat strălucirea Hollywood-ului pe traiul liniștit din suburbiile New-York-ului

ryan reynolds blake lively

Cuplul format din Blake Lively și Ryan Reynolds este unul atipic. Cei doi actori au dat agitația și strălucirea Hollywood-ului pe atmosfera relaxată și bucolică din suburbiile New York-ului, unde duc o viață liniștită alături de cele trei fiice.

Sunt doi dintre cei mai adorați actori din lumea filmului, dar Blake Lively și Ryan Reynolds preferă viața liniștită de familie, fără extravaganța de la Hollywood. La scurt timp după ce s-au căsătorit, în 2012, cei doi actori și-au cumpărat o casă în Pound Ridge, Bedford, o localitate din apropierea New- York-ului, cunoscută pentru peisajele încântătatoare, pentru liniștea și pentru discreția oferite și mai ales, pentru compania selectă din zonă.

blake lively ryan reynolds

Localitatea este preferata mai multor celebrități, printre care Richard Gere, Ralph Lauren, Mihael Douglas și Catherine Zeta Jones sau Martha Stewart, vecina celor doi actori. Blake Lively și Ryan Reynolds au trei fiice și preferă atmosfera casnică oferită de locuința lor, amplasată departe de agitația orașului. Cei doi își continuă activitatea artistică, dar departe de tot ce ține de lumea pestriță din Los Angeles.

blake lively ryan reynolds

blake lively ryan reynolds

Cei doi și-au cumpărat vila impresionantă în 2012, pentru suma de 2,35 milioane de dolari. Casa este scăldată în vegetație și reprezintă tabloul perfect al traiului luxos, dar relaxat, din suburbiile bogate ale New York-ului. Vila este amenajată cu detalii rafinate, precum ferestre franțuzești, terasa și seminee și are o bucătărie spațioasă, în care Blake Lively își poate manifesta în voie pasiunea pentru gătit, iar când vor să socializeze, cei doi merg la restaurantul  The Inn at Pound Ridge, pentru a savura preparate ”from farm to table”.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle