Monica Cismaru ∙ March 15, 2023 ∙ 3 min read

Salma Hayek (56 de ani) a venit însoțită la Gala Premiilor Oscar de fiica ei, Valentina Paloma Pinault, în vârstă de 15 ani. Mama și fiica seamănă ca două picături de apă, singurul lucru care face diferența dintre ele fiind culoarea părului- recent, Valentina a devenit blondă, renunțând la pletele închise la culoare.

Valentina Paloma Pinault a ales să poarte la premiile Oscar o rochie roșie, creație Isaac Mizrahi, pe care mama ei a purtat-o în 1997, la Gala Fire & Ice Gala din Hollywood. Astfel, după mai mult de un sfert de secol, rochia a fost scoasă de la naftalină și pusă din nou în evidență de fiica Salmei Hayek. Actrița de origine mexicană a purtat rochia Mizrahi cu zece ani înainte ca fiica ei, Valentina Paloma, să vină pe lume.

salma hayek fiica

Ideea scoaterii la lumină a rochiei roșii purtate de Valentina i-a aparținut stilistei Salmei Hayek, Rebecca Corbin-Murray – ”Am scos din nou la lumină această minunată creație Isaac Mizrahi pentru Valentina din colecția-arhivă a Salmei”, a spus stilista.

salma hayek

Salma Hayek a născut-o pe Valentina la vârsta de 41 de ani și a recunoscut la un moment dat, într-un interviu, că alegerea de a naște la 40+ ani a fost puțin dificilă și mâncătoare de nervi. Apoi a adăugat că, totuși, aceasta a fost cea mai bună perioadă a vieții ei de a deveni mamă. ”Dacă ai 23 de ani, nu stai prea mult pe gânduri, că știi că ai multe lucruri de făcut în viața ta. Dar dacă deja le-ai făcut, apoi te poți concentra pe copil și poți savura fiecare secundă a maternității”, spunea Salma la un an de la nașterea fiicei ei.

Nimic nu e mai minunat în viață decât să ai un copil, a mai spus Salma Hayek, care a mai apărut alături de fiica ei pe coperta Vogue Mexic în 2022.

salma hayek fiica

Tatăl Valentinei este nimeni altul decât François-Henri Pinault, președintele și CEO grupului de bunuri de lux Kering, care cuprinde branduri precum Balenciaga, Bottega Veneta, Gucci, Alexander McQueen sau Yves Saint Laurent. 

Salma Hayek a purtat în seara Oscarurilor o rochie de paiete roșii- portocalii Gucci, care i-a pus în evidență silueta de clepsidră.

Pentru petrecerea de după ceremonia de premiere Oscar, cea organizată de publicația Vanity Fair, mama și fiica au ales să-și schimbe ținutele. Astfel, Salma Hayek a ales pentru petrecerea VF tot brandul Gucci și a îmbrăcat o rochie din paiete argintii, cu decolteu adânc, iar Valentina a ales o rochie roz pudrat, parte peste parte, cu poale plisate și cu volane.

Foto: Hepta

Related Posts

Balcicul artistic interbelic se întoarce la Balcic 

În jurul aniversării a 100 de ani de la începerea construcției la palatul de la Balcic al Reginei…

Cum sună cea mai nouă piesă semnată Irina Rimes: ,,Dulce amară”

Irina Rimes lansează piesa ,,Dulce amară”, o poveste despre o femeie legendară, o apariție la fel de spectaculoasă ca…

Fără telefoane la concertele lui Bob Dylan

Celebrul Bob Dylan vrea să revină la vremurile în care oamenii veneau la concerte doar pentru muzică. Pentru…

Chef Cătălin Scărlătescu gătește în această seară pentru tine, la MEDUSA

Cătălin Scărlătescu vă așteaptă în această seară cu cele mai gustoase preparate mediteraneene, la una dintre cele mai…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările importante. Iată ce ne-a atras atenția,…

Cum arată Elle Macpherson la 60 de ani

Modelul australian Elle Macpherson pare că întinerește. La 60 de ani, modelul pozează în bikini și se laudă…

Cine este noua iubită a lui Johnny Depp?

După un divorț public și traumatizant, care l-a ținut în șah timp de câțiva ani, Johnny Depp (61…

O mulțime de vedete în tribunele de la Wimbledon

Turneul de Grand Slam Wimbledon, cea mai veche competiție de acest fel din lume, s-a încheiat recent. La…

Nu mă feresc să spun că m-am îndrăgostit de noile căști Sonos Ace

Sonos lansează primele căști ale companiei, Sonos Ace, marcând astfel intrarea mult așteptată a brand-ului în această zonă…

Shannen Doherty a lăsat instrucțiuni clare cu privire la funeraliile ei

Actrița Shannen Doherty s-a stins sâmbătă, 13 iulie, la vârsta de 53 de ani, din cauza cancerului, după…