Monica Cismaru ∙ March 15, 2023 ∙ 3 min read

Salma Hayek (56 de ani) a venit însoțită la Gala Premiilor Oscar de fiica ei, Valentina Paloma Pinault, în vârstă de 15 ani. Mama și fiica seamănă ca două picături de apă, singurul lucru care face diferența dintre ele fiind culoarea părului- recent, Valentina a devenit blondă, renunțând la pletele închise la culoare.

Valentina Paloma Pinault a ales să poarte la premiile Oscar o rochie roșie, creație Isaac Mizrahi, pe care mama ei a purtat-o în 1997, la Gala Fire & Ice Gala din Hollywood. Astfel, după mai mult de un sfert de secol, rochia a fost scoasă de la naftalină și pusă din nou în evidență de fiica Salmei Hayek. Actrița de origine mexicană a purtat rochia Mizrahi cu zece ani înainte ca fiica ei, Valentina Paloma, să vină pe lume.

salma hayek fiica

Ideea scoaterii la lumină a rochiei roșii purtate de Valentina i-a aparținut stilistei Salmei Hayek, Rebecca Corbin-Murray – ”Am scos din nou la lumină această minunată creație Isaac Mizrahi pentru Valentina din colecția-arhivă a Salmei”, a spus stilista.

salma hayek

Salma Hayek a născut-o pe Valentina la vârsta de 41 de ani și a recunoscut la un moment dat, într-un interviu, că alegerea de a naște la 40+ ani a fost puțin dificilă și mâncătoare de nervi. Apoi a adăugat că, totuși, aceasta a fost cea mai bună perioadă a vieții ei de a deveni mamă. ”Dacă ai 23 de ani, nu stai prea mult pe gânduri, că știi că ai multe lucruri de făcut în viața ta. Dar dacă deja le-ai făcut, apoi te poți concentra pe copil și poți savura fiecare secundă a maternității”, spunea Salma la un an de la nașterea fiicei ei.

Nimic nu e mai minunat în viață decât să ai un copil, a mai spus Salma Hayek, care a mai apărut alături de fiica ei pe coperta Vogue Mexic în 2022.

salma hayek fiica

Tatăl Valentinei este nimeni altul decât François-Henri Pinault, președintele și CEO grupului de bunuri de lux Kering, care cuprinde branduri precum Balenciaga, Bottega Veneta, Gucci, Alexander McQueen sau Yves Saint Laurent. 

Salma Hayek a purtat în seara Oscarurilor o rochie de paiete roșii- portocalii Gucci, care i-a pus în evidență silueta de clepsidră.

Pentru petrecerea de după ceremonia de premiere Oscar, cea organizată de publicația Vanity Fair, mama și fiica au ales să-și schimbe ținutele. Astfel, Salma Hayek a ales pentru petrecerea VF tot brandul Gucci și a îmbrăcat o rochie din paiete argintii, cu decolteu adânc, iar Valentina a ales o rochie roz pudrat, parte peste parte, cu poale plisate și cu volane.

Foto: Hepta

Related Posts

Diane Keaton, despre bărbații din viața ei: Al Pacino, Warren Beatty, Woody Allen și Keanu Reeves

Diane Keaton rememorează fostele ei relații cu nume mari de la Hollywood, printre care se numără Al Pacino,…

Andrea Bocelli își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From Andrea Bocelli

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli (64 de ani) își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretele gustului de sărbătoare

Celebru pentru preparate sale pline de savoare, realizate după rețete tradiționale, Chef Cătălin Scărlătescu ne dezvăluie trucurile sale…

Brooke Shields își lansează documentarul autobiografic Pretty Baby

Brooke Shields (57 de ani) urmează trendul vedetelor care își lansează documentare autobiografice, după modelul Selenei Gomez și…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Primăvara vine cu multe noutăți, dintre cele mai variate. Iată ce ne-a atras atenția! Givenchy lansează Gentleman Society, parfumul…

BRD a pregătit un super concurs pentru luna aprilie și te așteaptă și la Half is Free, cu alte surprize

Pentru că primăvara e cel mai bun prilej de reinventare, BRD ți-a pregătit un super concurs în luna…

Spike și Smiley lansează piesa „Copacul”

Spike a lansat o piesă emoționantă, alături de Smiley. „Copacul” este o piesă pop cu influențe hip-hop, care…

Prânz cu redacția A List Magazine

Noi, când muncim, MUNCIM, când ne distrăm, ne DISTRĂM și când mâncăm, pai chiar MÂNCĂM! Redacția A List…

Nepoata Prințesei Diana, Lady Amelia Spencer, s-a căsătorit în Africa de Sud

Lady Amelia Spencer (30 de ani) este una dintre nepoatele Prințesei Diana, fiica fratelui acesteia, Charles Spencer. Lady…

Interviu cu Mihai Mincan (Spre Nord): „Mă interesează ca oamenii să folosească filmul ca pe o sursă de inspirație pentru discuții ulterioare”

Spre Nord este debutul în lungmetraj de ficțiune al regizorului Mihai Mincan, un thriller psihologic inspirat din fapte…