Monica Cismaru ∙ April 19, 2023 ∙ 2 min read

Două dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, Angelina Jolie (47 de ani) și Halle Berry (53 de ani) fac echipă într-un nou thriller de acțiune, intitulat Maude v Maude. Cele două vedete nu sunt numai protagoniste în film, ci și producătoarele proiectului, pentru care s-au ”bătut” mai multe studiouri de film, iar câștigător a ieșit Warner Bros.

Filmul în care vor apărea cele două dive, Jolie și Berry, va fi un fel de thriller Bond vs Bourne, care probabil se va filma în mai multe locații din lume. Acesta va fi primul film în care vor apărea împreună Angelina Jolie și Halle Berry împreună. Ambele actrițe au câte un Oscar la activ, prima pentru Girl Interrupted, din 2000, iar Halle Berry a câștigat în 2002 pentru rolul ei din Monster’s Ball.

jolie berry
Halle Berry, în filmul Bruised, și Angelina Jolie în rolul Lara Croft

Ambele actrițe sunt versate în filmele de acțiune – Jolie a fost vedeta seriei Tomb Raider, Mr and Mrs Smith și Salt, iar Halle Berry a fost o Bond Girl în Die Another Day, din 2002, a jucat în John Wick: Chapater 3 – Parabellum, în seria X-Men și în ecranizarea poveștii reale Bruised, în care joacă rolul unei luptătoare de MMA.

Surprinzător este fapul că proiectul în care urmează să apară Angelina Jolie și Halle Berry nu a fost câștigat de una dintre platformele de streaming, care aruncă sume imense și întrec studiourile de film.

jolie berry

Hallle Berry și-a înființat propria ei companie de producție, HalleHolly, fondată pentru a realiza filme cu și despre femeile de culoare, atât în fața cât și în spatele camerei. Halle Berry filmează în prezent pentru Never Let Go, tot un thriller în care actrița de culoare interpretează rolul unei mame care trăiește alături de familia ei într-o pădure izolată și care se luptă cu un spirit malefic de ani de zile.

În ceea ce o privește pe Angelina Jolie, aceasta tocmai a terminat de regizat Without Blood, un film în care joacă Demian Bichir și Salma Hayek. Jolie urmează să apară în drama biografică ”Maria”, care prezintă povestea vieții celebrei cântărețe de operă Maria Callas, proiect care va fi regizat de Pablo Larrain.

Foto: Hepta

Related Posts

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutăți și lansări de tot felul. Iată ce ne-a…