Monica Cismaru ∙ February 15, 2023 ∙ 5 min read

Iată care sunt câteva dintre cele mai bune thrillere erotice ale tuturor timpurilor- filme care incită și provoacă simțurile și mintea.

Body Heat (1981)

thriller erotic

Body Heat este epitomul filmelor erotice: în thrillerul cu accente erotice joacă William Hurt și Kathleen Tunrer – Ned și Matty, în roluri de amanți. Cei doi conspiră să-l omoare pe soțul lui Matty, iar întorsăturile de situație, pe lângă scenele fierbinți, fac din acest film o capodoperă a genului.

Eyes Wide Shut (1999)

După ce află că soția lui și-a imaginat cum ar fi să aibă relații intime cu un alt bărbat, un medic din Manhattan jucat de Tom Cruise descoperă o societate secretă în care se practică jocurile sexuale. Filmul lui Kubrick este cel puțin bizar, dar cuplul de pe ecrane, real și în viața reală la acea vreme – Nicole Kidman și Tom Cruise, dau o notă senzuală nemaîntâlnită filmului – care se bucură, de asemenea, de un scenariu bine conceput, în care temele erotice sunt abordate dintr-o perspectivă nouă.

The Handmaiden (2016)

În acest thriller erotic regizat de sud-coreeanul Park Chan-wook, o femeie este angajată ca servitoare de o moștenitoare japoneză, dar în secret plănuiește să-i fure averea.

Basic Instinct (1992)

thriller erotic

În timp ce investighează uciderea unui rockstar cu un cuțit de spart gheața în timp ce întreținea relați sexuale, polițistul Michael Douglas se trezește că face parte dintr-un hățiș sexual în care îl atrage Sharon Stone, principala suspectă, o scriitoare sexy și excentrică.

Indecent Proposal (1993)

Woody Harrelson și Demi Moore interpretează rolurile principale- doi iubiți încă din liceu care au dificultăți financiare, iar soluția vine din partea atrăgătorului milionar interpretat de Robert Redford. Acesta le oferă un milion de dolari pentru o noapte de sex cu personajul lui Demi. Planurile avansează, iar ceea ce părea un aranjament facil se transformă într-un adevărat test al mariajului.

Lust, Caution (2007)

Acțiunea filmului regizat de Ang Lee este situată în timpul celui de-al doilea război mondial și urmărește povestea unui agent secret care se îndrăgostește de ținta sa, pe care ar trebui s-o omoare.

Damage (1992)

Adaptarea romanului omonim al lui Josephine Hart îi are în prim plan pe Juliette Binoche, Miranda Richardson și pe Jeremy Irons. Cel din urmă interpretează un politician englez care începe o aventură cu iubita fiului săi și devine obsedat de aceasta.

The Postman Always Rings Twice (1981)

thriller erotic

În această a treia adaptare a romanului omonim scris în 1934 de James M. Cain, Jessica Lange joacă rolul unei tinere soții care începe o aventură toridă cu un comis voiajor care se angajeaza la restaurantul ei, jucat de Jack Nicholson. Nefericită în mariajul ei cu un grec în vârstă, cei doi amanți concep un plan să-l omoare pe soțul încornorat și să înceapă o nouă viață, fără să fie banuiți de crimă.

Unfaithful (2002)

Diane Lane interpretează rolul unei femei care pare că duce viața perfectă într-o suburbie bogată americană. Aceasta începe o aventură cu un tânăr artist atrăgător, iar întâlnirile lor fierbinți au loc în apartamentul acestuia din New York. Lucrurile iau o întrosătură violentă când soțul personajului lui Lane, interpretat de Richard Gere, află de relația extraconjugală a sotiei lui.

Color of Night (1994)

Filmul îl are ca protagonist de Bruce Willis, un psiholog din New York care, după ce e martorul sinuciderii unui pacient, începe să sufere de orbire psihosomatică a culorilor și nu mai poate distinge culoarea roșie. Acesta se mută la Los Angeles, unde trauma continuă cu și mai multe crime.

Related Posts

Diane Keaton, despre bărbații din viața ei: Al Pacino, Warren Beatty, Woody Allen și Keanu Reeves

Diane Keaton rememorează fostele ei relații cu nume mari de la Hollywood, printre care se numără Al Pacino,…

Andrea Bocelli își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From Andrea Bocelli

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli (64 de ani) își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretele gustului de sărbătoare

Celebru pentru preparate sale pline de savoare, realizate după rețete tradiționale, Chef Cătălin Scărlătescu ne dezvăluie trucurile sale…

Brooke Shields își lansează documentarul autobiografic Pretty Baby

Brooke Shields (57 de ani) urmează trendul vedetelor care își lansează documentare autobiografice, după modelul Selenei Gomez și…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Primăvara vine cu multe noutăți, dintre cele mai variate. Iată ce ne-a atras atenția! Givenchy lansează Gentleman Society, parfumul…

BRD a pregătit un super concurs pentru luna aprilie și te așteaptă și la Half is Free, cu alte surprize

Pentru că primăvara e cel mai bun prilej de reinventare, BRD ți-a pregătit un super concurs în luna…

Spike și Smiley lansează piesa „Copacul”

Spike a lansat o piesă emoționantă, alături de Smiley. „Copacul” este o piesă pop cu influențe hip-hop, care…

Prânz cu redacția A List Magazine

Noi, când muncim, MUNCIM, când ne distrăm, ne DISTRĂM și când mâncăm, pai chiar MÂNCĂM! Redacția A List…

Nepoata Prințesei Diana, Lady Amelia Spencer, s-a căsătorit în Africa de Sud

Lady Amelia Spencer (30 de ani) este una dintre nepoatele Prințesei Diana, fiica fratelui acesteia, Charles Spencer. Lady…

Interviu cu Mihai Mincan (Spre Nord): „Mă interesează ca oamenii să folosească filmul ca pe o sursă de inspirație pentru discuții ulterioare”

Spre Nord este debutul în lungmetraj de ficțiune al regizorului Mihai Mincan, un thriller psihologic inspirat din fapte…