Monica Cismaru ∙ February 15, 2023 ∙ 5 min read

Iată care sunt câteva dintre cele mai bune thrillere erotice ale tuturor timpurilor- filme care incită și provoacă simțurile și mintea.

Body Heat (1981)

thriller erotic

Body Heat este epitomul filmelor erotice: în thrillerul cu accente erotice joacă William Hurt și Kathleen Tunrer – Ned și Matty, în roluri de amanți. Cei doi conspiră să-l omoare pe soțul lui Matty, iar întorsăturile de situație, pe lângă scenele fierbinți, fac din acest film o capodoperă a genului.

Eyes Wide Shut (1999)

După ce află că soția lui și-a imaginat cum ar fi să aibă relații intime cu un alt bărbat, un medic din Manhattan jucat de Tom Cruise descoperă o societate secretă în care se practică jocurile sexuale. Filmul lui Kubrick este cel puțin bizar, dar cuplul de pe ecrane, real și în viața reală la acea vreme – Nicole Kidman și Tom Cruise, dau o notă senzuală nemaîntâlnită filmului – care se bucură, de asemenea, de un scenariu bine conceput, în care temele erotice sunt abordate dintr-o perspectivă nouă.

The Handmaiden (2016)

În acest thriller erotic regizat de sud-coreeanul Park Chan-wook, o femeie este angajată ca servitoare de o moștenitoare japoneză, dar în secret plănuiește să-i fure averea.

Basic Instinct (1992)

thriller erotic

În timp ce investighează uciderea unui rockstar cu un cuțit de spart gheața în timp ce întreținea relați sexuale, polițistul Michael Douglas se trezește că face parte dintr-un hățiș sexual în care îl atrage Sharon Stone, principala suspectă, o scriitoare sexy și excentrică.

Indecent Proposal (1993)

Woody Harrelson și Demi Moore interpretează rolurile principale- doi iubiți încă din liceu care au dificultăți financiare, iar soluția vine din partea atrăgătorului milionar interpretat de Robert Redford. Acesta le oferă un milion de dolari pentru o noapte de sex cu personajul lui Demi. Planurile avansează, iar ceea ce părea un aranjament facil se transformă într-un adevărat test al mariajului.

Lust, Caution (2007)

Acțiunea filmului regizat de Ang Lee este situată în timpul celui de-al doilea război mondial și urmărește povestea unui agent secret care se îndrăgostește de ținta sa, pe care ar trebui s-o omoare.

Damage (1992)

Adaptarea romanului omonim al lui Josephine Hart îi are în prim plan pe Juliette Binoche, Miranda Richardson și pe Jeremy Irons. Cel din urmă interpretează un politician englez care începe o aventură cu iubita fiului săi și devine obsedat de aceasta.

The Postman Always Rings Twice (1981)

thriller erotic

În această a treia adaptare a romanului omonim scris în 1934 de James M. Cain, Jessica Lange joacă rolul unei tinere soții care începe o aventură toridă cu un comis voiajor care se angajeaza la restaurantul ei, jucat de Jack Nicholson. Nefericită în mariajul ei cu un grec în vârstă, cei doi amanți concep un plan să-l omoare pe soțul încornorat și să înceapă o nouă viață, fără să fie banuiți de crimă.

Unfaithful (2002)

Diane Lane interpretează rolul unei femei care pare că duce viața perfectă într-o suburbie bogată americană. Aceasta începe o aventură cu un tânăr artist atrăgător, iar întâlnirile lor fierbinți au loc în apartamentul acestuia din New York. Lucrurile iau o întrosătură violentă când soțul personajului lui Lane, interpretat de Richard Gere, află de relația extraconjugală a sotiei lui.

Color of Night (1994)

Filmul îl are ca protagonist de Bruce Willis, un psiholog din New York care, după ce e martorul sinuciderii unui pacient, începe să sufere de orbire psihosomatică a culorilor și nu mai poate distinge culoarea roșie. Acesta se mută la Los Angeles, unde trauma continuă cu și mai multe crime.

Related Posts

Cine va interpreta rolul lui Michael Jackson, în filmul biografic Michael?

Pentru fanii regelui pop Michael Jackson, vestea filmării peliculei Michael stârnește un val de curiozitate și nerăbdare. Cine…

Amanda Seyfried, senzațională la Festivalul de Film de la Berlin

Rujul roșu, bijuteriile Cartier și rochia din satin Givenchy, cu spatele gol, decolteu din dantelă și un șliț…

Zendaya, Chris Hemsworth și Jennifer Lopez, printre prezentatorii Met Gala 2024

Cel mai așteptat eveniment dedicat iubitorilor modei, Met Gala, are loc anul acesta în data de 6 mai…

Tom Cruise s-a despărțit de iubita lui rusoaică, mai tânără decât el cu 25 de ani

Tom Cruise a trăit o idilă de scurtă durată alături de Elsina Khayrova, fosta soție a unui oligarh…

Tom Holland, cunoscut mai ales din Spider-Man, îl va interpreta pe legendarul Fred Astaire

Actorul Tom Holland (27 de ani), cunoscut mai ales datorită seriei în care l-a intrepretat pe Spider-Man, a…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările acestei perioade. Iată ce ne-a atras…

Gisele Bündchen își reface viața după divorț

La doi ani de la divorțul de Tom Brady, Gisele Bündchen nu se mai ascunde și face gesturi…

Emaa și Mario Fresh cântă despre iubiri predestinate ”În alte vieți”

EMAA și Mario Fresh cântă pentru prima dată împreună în piesa ”În alte vieți”, o melodie care vorbește…

Sharon Stone, apariție tulburătoare la Festivalul Internațional de Film de la Berlin

Festivalul Internațional de Film de la Berlin, cunoscut și ca Berlinala, este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate industriei…

Beyoncé face istorie în topurile muzicale după ce a virat către stilul country

Beyoncé (42 de ani) a reușit să doboare încă un record muzical și să facă istorie, după ce…