A List Magazine ∙ September 17, 2022 ∙ 1 min read

Chef Adi Hădean ne recomandă un desert perfect pentru weekendurile de toamnă. Iată care sunt ingredientele de care aveți nevoie și rețeta mai jos!

Ingrediente pentru papanași fierți:

  • 600g branza proaspătă de vaci
  • 200 g griș
  • 2 ouă
  • Coaja de la o lămâie
  • păstaie de vanilie/pastă de vanilie/zahar vanilat
  • 2 linguri magiun de prune
ingrediente pentru papanași fierți

Amestecul de tăvălit papanașii:

  • 150 g pesmet
  • 50 g unt
  • 30 g zahar
  • 1/2 linguriță de scorțișoară
  • Am fiert papanașii în 1,5 l de apă 

CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!

Related Posts

Tartă cu lămâie și busuioc. Rețetă recomandată de Adrian Hădean

Această tartă cu lămâie și busuioc este alegerea perfectă pentru zilele de primăvară. Gustul curajos al lămâilor este…

Coffee Time! Interviu cu Cezara Carteș

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

Falafel verde – rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Falafelul verde este o îmbinare de arome cum doar în poveștile din ”1001 de nopți” mai găsești. Iată…

Grace Couture Cakes lansează Vintage Vibes, noua colecție de torturi de nuntă în tendințele anului 2024

Dacă în anii trecuți domina minimalismul, iar accentele erau date de elemente de inspirație Art Deco, marțipan cu…

Savarine sau pâinici cu legume? Rețetă recomandată de Adi Hădean

Aceste pâinici umplute cu legume sunt niște gustări foarte bune pentru orice perioadă a zilei. Iată rețeta recomandată…

Dadar Gulung sau clătite indoneziene cu cocos. Rețetă by Adi Hădean

Dacă vă plac clătitele și doriți să le pregătiți altfel decât în mod obișnuit, trebuie să încercați această…

4 trucuri să renunțăm la dulce

Gustul zahărului ne face corpul să elibereze endorfine, oferindu-ne o senzație de calm și de relaxare. Adevărata problemă…

Frigărui de conopidă cu sos de brânză

Chef Adi Hădean ne recomandă o rețetă simplă, dar delicioasă: frigărui de conopidă cu sos de brânză. Putem…

5 alimente de evitat în postul Paștelui

Postul Paștelui începe în fiecare an în ziua de luni, durează 40 de zile și nu înseamnă doar…

Budincă de portocale roșii cu sos de ciocolată

Chef Adrian Hădean ne recomandă o rețetă foarte simplă, cu care vă veți impresiona invitații. Pentru budincă aveți…