Chef Adi Hădean ne recomandă un desert perfect pentru weekendurile de toamnă. Iată care sunt ingredientele de care aveți nevoie și rețeta mai jos!

Ingrediente pentru papanași fierți:
- 600g branza proaspătă de vaci
- 200 g griș
- 2 ouă
- Coaja de la o lămâie
- păstaie de vanilie/pastă de vanilie/zahar vanilat
- 2 linguri magiun de prune
Amestecul de tăvălit papanașii:
- 150 g pesmet
- 50 g unt
- 30 g zahar
- 1/2 linguriță de scorțișoară
- Am fiert papanașii în 1,5 l de apă
CITESTE CONTINUAREA RETETEI AICI!
Cobbler cu fructe de pădure- desert de toamnă
Originar din America, acest desert plin de savoare și gust, se pregătește super simplu, iar servit alături de…
Dulce sănătos pentru un creier sănătos
Creierul nostru este fericit și sănătos, dacă îi dăm apă multă, dacă îi dăm oxigen cât mai curat…
Panna Cotta cu lămâie… sau când viață îți dă lămâi, tu faci desert!
Panna cotta este un desert italienesc, din smântână dulce și gelatină, cu o textură de budincă aerată, pe…
Alimentația plant based mi-a schimbat viața
Călătoria mea către un stil de viață plant based a început acum 17 ani, când am renunțat (treptat)…
Sandwich-uri asortate pentru un picnic relaxant. Recomandarea lui Adi Hădean
Picnicul este o bună alegere de a petrece o zi de relaxare împreună cu prietenii şi familia. Şi…
5 terase cozy pe care să le descoperi toamna aceasta
Calendarul ne spune că e toamnă, numai că vremea de-afară pare să mai insiste puțin cu temperaturile de…
Salată de sfeclă, năut și feta – Sănătate în farfurie
Pentru astăzi, am pregătit o salată fresh cu năut, sfeclă și feta, pe care o puteți servi ca…
Cartofi dulci la cuptor – culoare în farfurie
Pentru astăzi, Adi Hădean ne recomandă cartofi dulci umpluți cu multe bunătăți, toate viu colorate și apetisante. Este un…
Mere coapte în ciocolată. Rețetă recomandată de Chef Adrian Hădean
Provocarea lui Chef Adrian Hădean din această săptămână fiind Doar 3 ingrediente. Ce spuneți de mere coapte în…