Victoria Beckham calcă pe urmele lui Kim Kardashian și își lansează o linie de lenjerie intimă modelatoare, VB Body Shapewear.

”Această colecție își dorește să accentueze formele celor care o poartă, să celebreze ceea ce suntem noi, femeile, și silueta cu care ne-a înzestrat natura”, spune Victoria Beckham, care deține de asemenea, și o linie de haine și una de skincare și de make-up.

vb body

VB Body are o tușă elegantă, emană senzualitate feminină și pune în valoare silueta, cu linii simple, care scot în evidență liniile sinuoase ale corpului feminin. ”Am fost inspirată în crearea acestei colecții-capsulă de perioada petrecută în Miami. Acolo e considerat sexy să-ți pui in evidență corpul. Abordarea în îmbrăcăminte este de ”less is more”, lași multă piele la vedere și am avut acest concept în minte când am creat linia de lenjerie, a fost un proces eliberator”, a povestit Victoria Beckham.

vb body

Vedeta nu a creat o simplă colecție de lenjerie, ci a și inventat un material nou din care a realizat piesele- o țesătură de cea mai înaltă calitate care sculptează delicat silueta și îi adaugă contur. VB Body se adresează tuturor marimilor și e disponibilă în culori neutre de alb, negru, bej și maro ciocolatiu, dar are și accente de culoare prin roșu aprins.

vb body

Victoria Beckham și-a păstrat semnătura din linia de haine în colecția-capsulă și a adăugat accente sexy – corsete care marchează talia și decolteuri asimetrice care adaugă un plus de eleganță funcționalității pieselor de lenjerie modelatoare, lucru ce le transformă în piese de sine stătătoare ce pot fi purtate și la exterior, nu numai pe sub haine.

vb body

Dacă ar avea cel puțin jumătate din succesul înregistrat de Kim Kardashian cu linia ei de lenjerie modelatoare lansată în urmă cu patru ani, cu siguranță Victoria Beckham ar crește considerabil conturile familiei, deoarece Kim Kardashian a ajuns miliardară (și) datorită colecției ei, SKIMS, care valorează în prezent 3,2 miliarde de dolari.

Foto: Victoria Beckham

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts