Monica Cismaru ∙ April 28, 2022 ∙ 3 min read
Victoria Beckham calcă pe urmele lui Kim Kardashian și își lansează o linie de lenjerie intimă modelatoare, VB Body Shapewear.

”Această colecție își dorește să accentueze formele celor care o poartă, să celebreze ceea ce suntem noi, femeile, și silueta cu care ne-a înzestrat natura”, spune Victoria Beckham, care deține de asemenea, și o linie de haine și una de skincare și de make-up.

vb body

VB Body are o tușă elegantă, emană senzualitate feminină și pune în valoare silueta, cu linii simple, care scot în evidență liniile sinuoase ale corpului feminin. ”Am fost inspirată în crearea acestei colecții-capsulă de perioada petrecută în Miami. Acolo e considerat sexy să-ți pui in evidență corpul. Abordarea în îmbrăcăminte este de ”less is more”, lași multă piele la vedere și am avut acest concept în minte când am creat linia de lenjerie, a fost un proces eliberator”, a povestit Victoria Beckham.

vb body

Vedeta nu a creat o simplă colecție de lenjerie, ci a și inventat un material nou din care a realizat piesele- o țesătură de cea mai înaltă calitate care sculptează delicat silueta și îi adaugă contur. VB Body se adresează tuturor marimilor și e disponibilă în culori neutre de alb, negru, bej și maro ciocolatiu, dar are și accente de culoare prin roșu aprins.

vb body

Victoria Beckham și-a păstrat semnătura din linia de haine în colecția-capsulă și a adăugat accente sexy – corsete care marchează talia și decolteuri asimetrice care adaugă un plus de eleganță funcționalității pieselor de lenjerie modelatoare, lucru ce le transformă în piese de sine stătătoare ce pot fi purtate și la exterior, nu numai pe sub haine.

vb body

Dacă ar avea cel puțin jumătate din succesul înregistrat de Kim Kardashian cu linia ei de lenjerie modelatoare lansată în urmă cu patru ani, cu siguranță Victoria Beckham ar crește considerabil conturile familiei, deoarece Kim Kardashian a ajuns miliardară (și) datorită colecției ei, SKIMS, care valorează în prezent 3,2 miliarde de dolari.

Foto: Victoria Beckham

Related Posts

The Grand Avenue: Roman Holiday

Îți aminteşti, cu siguranţă, scene din celebra comedie cu savuroşii Audrey Hepburn şi Gregory Peck. Pentru vara aceasta,…

Zalando: Unlocking Creativity

Am fost prezenți și în acest an la Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor creative, aflat…

C&A SS24: Packing for holidays

Este momentul să îți reorganizezi garderoba astfel încât să poți face un mic bagaj în orice secundă, pentru…

Lucian Broscățean o ia la întrebări pe designerul Ancuța Sarca

Lucian Broscățean (conferențiar universitar doctor și Directorul Departamentului Modă-design vestimentar în cadrul Universității de Artă și Design din…

Ținute de festival. Ce poți purta la Neversea, anul asta

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Romanian Creative Week: Cum a fost la cel mai mare eveniment fashion din România 

Pe lângă zecile de evenimente organizate în cadrul Romanian Creative Week, care include spectacole de teatru, dans, performance,…

Alist Designers boutique: Află în compania cui ne petrecem prima lună de vară

Luna iunie ne găsește în compania unor branduri locale foarte îndrăgite de toți cei care au apucat să…

Roger Federer și Rafael Nadal – Rivali în tenis, parteneri în fashion

Doi dintre cei mai mari tenismeni ai lumii, Roger Federer și Rafael Nadal, foști rivali pe terenul de…

Pamela Anderson invocă nostalgia anilor 90 printr-o colecție de jeans

Pamela Anderson a lansat o colecție limitată de jeans alături de brandul Re/Done, prin care readuce în atenție…

Alist Designers boutique: Casa cu sori, brandul în care iubirea e la ea acasă!

Luna aceasta ne bucurăm de o prezennță specială la Alist Designers boutique. În spațiul nostru din București Mall…