Monica Cismaru ∙ April 15, 2021 ∙ 2 min read

vera wang pronovias rochii de mireasa

Vera Wang lansează o colecție de rochii de mireasă alături de brandul Pronovias, iar piesele vor avea prețuri accesibile.

Două dintre cele mai cunoscute din lume branduri de rochii de mireasă își unesc forțele și creează împreună o colecție de rochii de mireasă cu prețuri mai scăzute decât cele practicate în mod normal, adaptate crizei.

vera wang pronovias rochii de mireasa

Aceasta este o modalitate a celor două entități de a se adapta noilor condiții economice, care au afectat industria de nunți. Vera Wang a declarat că va aborda această nouă colecție accesibilă precum cele de haine ready-to-wear, care să fie pe placul cât mai multor viitoare mirese și va scădea din factorul de risc legat de design. Până acum, brabnul creat de Vera Wang se adresa doar pieței bridal de lux, dar acum își îndreaptă atenția și către femeile obișnuite, care nu dispun de venituri atât de mari prin care să-și permită creațiile couture.

vera wang pronovias rochii de mireasa

Viitorul este dominat de incertitudine și ne-am gândit să ne reorganizăm”, a declarat Vera Wang într-un interviu. Noua afecere cu rochii de mireasă dintre Wang și Pronovias va presupune lansarea a 50 de modele pe sezon, în diverse stiluri, cu distribuție intenațională, la o scară mai largă decât de obicei. Rochiile vor fi vândute în magazinele Pronovias, dar și vânzătorilor en-gros începând cu luna septembrie a acestui an și vor avea prețuri între 1600 și 4000 de dolari. Colecția va cuprinde și rochii de ocazie, nu numai de mireasă.

vera wang pronovias rochii de mireasa

Vera Wang

Când creez rochii de mireasă, folosesc idei care țin de teatral, de experimental, cu note feminine într-o manieră modernă”, spune Vera Wang, care adaugă că va pastra în noile colecții accesibile aceleași concepte care se învârt în jurul transparențelor, a layeringului, a proporțiilor exagerate.

vera wang pronovias rochii de mireasa

Creatoarea de modă admite că de-abia așteaptă să se termine perioada de carantină și să vadă din nou mirese fericite și gata să experimenteze în ceea ce privește ținutele lor de nuntă, mai ales după perioada îndelungată petrecută acasă, fără ocazii de a se îmbrăca frumos.

Consumatorii de-abia așteaptă să poarte din nou lucruri elaborate, de nișă, create cu atenție”, mai spune creatoarea de modă în vârstă de 72 de ani, cu o activitate în domeniu de 32 de ani. Printre vedetele care au purtat la nuntă rochii de mireasă create de Vera Wang se numără Victoria Beckham, Jessica Simpson, Alicia Keys, Chlesea Clinton, Ivanka Trump, Kim Kardashian și multe altele. 

 

Foto: Hepta, Vera Wang Bride

Related Posts

Designeri sub lupă: Iutta, între artă, tradiție și inovație 

Iutta, brandul de genți pe care l-am avut alături de noi în luna aprilie, la Alist Designers boutique,…

PUMA ne-a purtat pe meleaguri siciliene, în cadrul evenimentului A List Magazine X Nostalgia

PUMA ne-a purtat pe meleagurile siciliene și anul acesta cu noua colecție PUMA Palermo lansată la nivel global…

C&A: The Summer of 2024

Noua colecție C&A trimite direct la eleganța clasică prin piesele care completează orice garderobă cu aerul sofisticat al…

Se întorc fashion show-urile Victoria’s Secret

Extravagantele show-uri Victoria’s Secret revin pe catwalk, din toamnă. Gigantul american de lenjerie intimă Victoria’s Secret a anunțat…

Romanian Creative Week: Designeri vestimentari și highlights din lumea modei

A început cel mai mare eveniment de cultură de la noi și suntem nerăbdători să ajungem și anul…

Cum a fost la evenimentul de lansare Alist Designers Boutique, de la începutul lunii mai

Spațiul de la parterul București Mall Vitan a devenit gazda brandurilor românești și în luna mai, printr-o nouă…

Designeri din întreaga lume aduc colecții excepționale la Târgul internațional de bijuterie contemporană AUTOR de la București

Cea de-a 21-a ediție a Târgului internațional de bijuterie conteporană AUTOR va avea loc la Ghica House, în…

MET Gala 2024: Cele mai nefericite alegeri vestimentare de anul acesta 

Saga MET Gala 2024 continuă cu cele mai neinspirate ținute de anul acesta. Evenimentul a căpătat o notă…

DAAR, un nou brand de bijuterii ce poartă ADN-ul TEILOR

Încă de când au apărut și au început să fie folosite ca accesorii, bijuteriile au fost purtătoare de…

MET Gala 2024: Cele mai bune ținute, mai mult sau mai puțin în tema evenimentului

MET Gala 2024 a avut loc seara trecută, în cadrul unui eveniment care stârnește reacție după reacție. Gala…