Cele mai COOL campanii ale brandurilor

Continuăm seria noutăților acestui sezon cu lansări și colaborări inedite. Toamna aceasta, Vera Wang si-a lansat o nouă colecție de rochii de mireasă, Clara Delevingne a pozat pentru cea mai nouă campanie a brandului Dior, iar Karlie Kloss apare într-un pictorial alături de actorul Ed Skrein, pentru promovarea noului parfum pentru bărbați Carolina Herrera.

Vera Wang a lansat o nouă colecție de rochii de mireasă. Designerul de origine chineză marchează astfel cei 30 de ani de activitate în acest domeniu cu o colecție inedită, ea mizând acum pe o paletă de culori: roz, alb-șampanie, negru… Modelele Daga Ziober și Alice Metza au fost protagonistele pictorialului.

Clara Delevingne a pozat pentru cea mai nouă campanie a brandului Dior. Purtând bijuterii care mai de care mai rafinate, modelul a fost fotografiat de fotograful britanic Alasdair McLellan.

Elsa Hosk este imaginea designerului canadian Nicole Benisti. Ea a pozat pentru campania toamnă-iarnă 2019 a brandului.

Karlie Kloss apare într-un pictorial alături de actorul Ed Skrein, pentru promovarea noului parfum pentru bărbați Carolina Herrera- Bad Boy. Pictorialul este unul extrem de incitant.

Amanda Seyfried a fost numită de curând ambasadoarea brandului de cosmetice”Lancôme”. “Sunt foarte încântată să intru în această minunată familie”, a declarat actrița.

FOTO: Hepta