Jennifer Lopez, în rochie de mireasă

jennifer lopez mireasa

Jennifer Lopez a luat prin surprindere pe toată lumea după ce a postat o fotografie în care apare îmbrăcată în rochie de mireasă.

Jennifer Lopez (51 de ani) trebuia să se mărite pentru a patra oara în viață astă-vară, în Italia, cu logodnicul ei, Alex Rodriguez, dar nunta a fost amânată din cauza pandemiei. Totuși, JLo a apucat să îmbrace încă o dată o rochie de mireasă de inspirație romantică, de această dată doar pentru a interpreta un rol.

jennifer lopez mireasa

Fotografia cu JLo mireasă a fost făcută pe platourile de filmare ale comediei romantice Shotgun Wedding, în care joacă alături de Josh Duhamel, rol preluat de la Armie Hammer, actorul căzut în dizgrație la Hollywood din cauza scandalurilor sexuale în care a fost implicat recent.

jennifer lopez mireasa

Jennifer Lopez joacă rolul unei viitoare mirese care se pregătește de nunta visurilor, programată să aibă loc într-o destinație extravagantă. Totuși, planurile de nuntă ale viitorilor miri sunt date peste cap când un grup de teroriști iau cu asalt locația de nuntă și pun în pericol viețile invitaților, iar mirii descoperă în circumstanțe de viață și de moarte ce i-a legat încă de la început și ce i-a făcut să se îndrăgostească unu de celălalt.

jennifer lopez mireasa

În decembrie 2019, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez își anunțau planurile de căsătorie, date peste cap de pandemie. ”A fost foarte trist, pentru că trebuia să ne căsătorim în iunie 2020 și pregătiserăm tot. Dar prin martie-aprilie, ne-am dat seama că nunta noastră n-o să aibă loc conform planului. Italia era cel mai fierbinte punct de pe glob atunci și am decis să anulam totul și să reprogramăm eveimentul spre sfârșitul anului. Apoi ne-am dat seama că nici acest lucru nu va fi posibil și a fost dezamăgitor. Dar apoi am decis să lăsăm lcururile la voia întâmplării, să hotărască divinitatea pentru noi cel mai bun moment să ne căsătorim”, a povestit Jennifer Lopez într-un interviu acordat recent.

Foto: Hepta, Instagram

Categorii Lifestyle