Monica Cismaru ∙ November 15, 2022 ∙ 3 min read

Fanii serialului Bridgerton de pe Netflix vor fi bucuroși să afle că se va lansa o colecție de bijuterii inspirată de producția de succes de pe platforma de streaming.

Ellen Mirojnick, costumiera serialului Bridgerton, producție ce evocă epoca Regenței, face echipă cu bijutiera Monica Rich Kosann și lansează o colecție de piese purtabile de zi cu zi- Bridgerton x The Monica Rich Kosann Fine Jewelry Collection, inspirată din stilul popularului serial, colecție care se adresează femeii moderne.

Bridgerton x The Monica Rich Kosann Fine Jewelry Collection

Chiar dacă serialul este amplasat într-o anumită epocă, stilul adoptat pentru costumele personajelor nu respectă fidel moda perioadei, ci este un mix de epoci, iar accesoriile completează lookul fantastic din Bridgerton.

Stilul vestimentar asociat de Mirojnick fiecărui personaj îi reflectă pe deplin personalitatea și oferă un rezultat consistent, chiar dacă nu respectă punct cu punct datele vestimentare ale Regenței. Când a fost întrebată care este perioada ei preferată din punct de vedere stilistic, Ellen Mirojnick a răspuns că nu are una anume. ”Ador liniile art deco, opulența barocă, eleganța anilor 20 și combinația de materiale folosită astăzi”. Monica Rich Kosann este, de asemenea, adepta mixului de stiluri din trecut. Colecția de bijuterii realizată cu Bridgerton este construită pe baza pasiunii ei pentru stilul de epocă, cu lacățele, pandantive, simboluri și inele – astfel, colecția rezultată este una cu semnificație și versatilă, purtabilă astăzi și în viitor.

Bridgerton x The Monica Rich Kosann Fine Jewelry Collection

Kosann explică felul în care a început colaborarea cu Ellen Mirojnick și implicit, cu Bridgerton: ”Am căzut de acord imediat asupra motivelor și temelor folosite și ne-am gândit ce piese ar atrage cel mai mult fanii serialului”. Astfel, primele piese au căpătat imediat contur: un inel-poezie, un pandantiv și un lăcățel. Inelele-poezie și-au recăpătat popularitatea în secolele 17-18, după epoca medievală. Pe acestea erau inscripționate tot felul de mesaje – citate inspiraționale, declarații de dragoste, de prietenie. Prima piesă creată de duo-ul Monica-Ellen a fost inelul Regină, care are forma unei coroane și are cuvântul ”regină” gravat pe interior.

Al doilea stil adoptat este pandantivul Bee (albină), o combinație de la B- Bridgerton și de la Bee – albină, simbol ce apare pe genericul de început al fiecărui episod.

A treia temă este lăcățelul – care conține două imagini cu glicină împeltită sub formă de inimă (simbol ce apare de asemenea, pe genericul de început), iar pe spate are gravată o albină. Toate piesele colecției Bridgerton x The Monica Rich Kosann Fine Jewelry Collection sunt realizate din aur de 18k cu diamante și din argint cu safire albe.

Related Posts

Recreează lookul momentului cu piese de la designeri români

Serialul Wednesday care poartă semnătura magnificului Tim Burton, a devenit un fenomen încă de dinainte să fie difuzat…

Style inspiration of the week: Emily Ratajkowski și mixul de registre

Pentru că sezonul rece și-a intrat cu adevărat în rol și temperaturile au scăzut considerabil, cuvintele momentului în…

Jachetele momentului: Blana artificială, opțiunea principală a marilor case 

Marile case de modă optează și anul acesta pentru înlocuirea hainelor din blană naturală cu piese stylish din…

Petrece sărbătorile de iarnă împreună cu Marks&Spencer

Sărbători de iarnă pufoase, colorate, aromate și… neapărat stilate! Sărbătorile de iarnă au mai mult farmec în haine…

Style icon: Sydney Sweeney, actrița votată femeia anului

Aleasă de mai multe publicații internaționale drept unul dintre starurile de top ale tinerei generații, Sydney Sweeney, pe…

Campaniile controversate, anulate de critica din social media sau…?

La începutul acestei săptămâni, Balenciaga a lansat una dintre cele mai controversate campanii create vreodată în lumea modei,…

Alessandro Michele pleacă de la Gucci după 7 ani

Vestea zilei în lumea modei vine prin cofirmarea unui zvon care făcea înconjurul rețelelor de socializare în ultimele…

Love the future again: în premieră, colecția C&A primăvară/vară 2023

Culori intense și tonuri de bej, materiale naturale, croieli interesante și un vibe de bună dispoziție, cu un…

Pantofii de Cenușăreasă există și sunt creați de Disney

Basmele devin realitate. Cel puțin în sfera de fashion, deoarece pantofii Cenușăresei capătă contur și în realitate și…

Celebrity trend FW22: Nuanțele momentului în diverse ținute

Săptămâna aceasta celebritățile internaționale au fost prezente la numeroase premiere de film sau la evenimente speciale, iar noi,…