Monica Cismaru ∙ July 21, 2022 ∙ 4 min read

Unul dintre cele mai de succes seriale de pe platformele de streaming, ”Bridgerton”, va avea parte și de sezonul trei, după ce primele două părți au cucerit fanii din întreaga lume. Filmările pentru ”Bridgerton”, sezonul trei, au început deja la Londra. Producătorii au anunțat și distribuția din cea de-a treia parte a seialului, din care vor face parte, de data aceasta, Daniel Francis, Sam Phillips și James Phoon.

Daniel Francis (Stay Close) îl interpretează pe Marcus Anderson – o prezență charismatică, ce luminează orice cameră în care intră, atrăgând atenția anumitor doamne puternice din societate, dar și furia altora.

bridgerton sezon 3

Sam Phillips (The Crown) este Lord Debling – un lord genial cu interese neobișnuite. Însă, având avere și un titlu nobiliar care să-i susțină excentricitățile, el nu va duce lipsă de interes din partea domnișoarelor în acest sezon.

James Phoon (Wreck) îl interpretează pe Harry Dankworth – chiar dacă are anumite lipsuri când vine vorba de spirit și inteligență, Dankworth compensează cu o înfățișare atractivă.

bridgerton sezon 3

Sezonul trei ”Bridgerton”, produs de Netflix în colaborare cu Shondaland, va prezenta povestea de dragoste dintre Penelope Featherington (Nicola Coughlan) și Colin Bridgerton (Luke Newton). În primele două sezoane, am avut ocazia să urmărim felul în care se înfiripă relația dintre Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) și Simon Basset, Ducele de Hastings (Regé Jean-Page).

Sezonul doi ni-l arată pe vicontele Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), fratele mai mare al lui Daphne, care se află în căutarea unei soții docile, care să aibă grijă de casă și care să-i ofere urmași. Ultimul lucru pe care îl caută Anthony este să se îndrăgostească, ceea ce se și întâmpla, iar ținta adorației lui devine Kate Sharma (Simone Ashley).

bridgerton sezon 3

În sezonul trei, vom putea urmari cum Penelope Featherington (Nicola Coughlan) a renunțat, în sfârșit, la îndelunga ei simpatie pentru Colin Bridgerton (Luke Newton), după ce aceasta i-a auzit vorbele disprețuitoare din ultimul sezon. Totuși, ea a decis că este timpul să-și caute un soț, de preferință unul care să-i ofere suficientă independență pentru a-și continua viața dublă ca Lady Whistledown, departe de mama și de surorile ei. Însă, lipsită de încredere, încercările ei din piața matrimonială eșuează spectaculos.

Între timp, Colin s-a întors din călătoriile sale de vară cu o nouă înfățișare și cu un aer foarte dichisit. Acesta este însă descurajat când realizează că Penelope, singura persoană care l-a apreciat întotdeauna așa cum a fost, îl ignoră. Dornic să-i recâștige simpatia, Colin se oferă să-i fie mentor Penelopei în ceea ce privește încrederea în a-și găsi un soț în acest sezon. Dar, când lecțiile lui încep să funcționeze destul de bine, Colin trebuie să se lupte cu sentimentele lui pentru Penelope și să înțeleagă dacă acestea provin doar din amiciție. O situație complicată pentru Penelope este și ruptura ei de Eloise (Claudia Jessie), care și-a găsit un prieten nou într-un loc neașteptat, în timp ce prezența tot mai mare a Penelopei în context face și mai dificil pentru ea să păstreze secretul alter ego-ului Lady Whistledown.

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…