Monica Cismaru ∙ July 21, 2022 ∙ 4 min read

Unul dintre cele mai de succes seriale de pe platformele de streaming, ”Bridgerton”, va avea parte și de sezonul trei, după ce primele două părți au cucerit fanii din întreaga lume. Filmările pentru ”Bridgerton”, sezonul trei, au început deja la Londra. Producătorii au anunțat și distribuția din cea de-a treia parte a seialului, din care vor face parte, de data aceasta, Daniel Francis, Sam Phillips și James Phoon.

Daniel Francis (Stay Close) îl interpretează pe Marcus Anderson – o prezență charismatică, ce luminează orice cameră în care intră, atrăgând atenția anumitor doamne puternice din societate, dar și furia altora.

bridgerton sezon 3

Sam Phillips (The Crown) este Lord Debling – un lord genial cu interese neobișnuite. Însă, având avere și un titlu nobiliar care să-i susțină excentricitățile, el nu va duce lipsă de interes din partea domnișoarelor în acest sezon.

James Phoon (Wreck) îl interpretează pe Harry Dankworth – chiar dacă are anumite lipsuri când vine vorba de spirit și inteligență, Dankworth compensează cu o înfățișare atractivă.

bridgerton sezon 3

Sezonul trei ”Bridgerton”, produs de Netflix în colaborare cu Shondaland, va prezenta povestea de dragoste dintre Penelope Featherington (Nicola Coughlan) și Colin Bridgerton (Luke Newton). În primele două sezoane, am avut ocazia să urmărim felul în care se înfiripă relația dintre Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) și Simon Basset, Ducele de Hastings (Regé Jean-Page).

Sezonul doi ni-l arată pe vicontele Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), fratele mai mare al lui Daphne, care se află în căutarea unei soții docile, care să aibă grijă de casă și care să-i ofere urmași. Ultimul lucru pe care îl caută Anthony este să se îndrăgostească, ceea ce se și întâmpla, iar ținta adorației lui devine Kate Sharma (Simone Ashley).

bridgerton sezon 3

În sezonul trei, vom putea urmari cum Penelope Featherington (Nicola Coughlan) a renunțat, în sfârșit, la îndelunga ei simpatie pentru Colin Bridgerton (Luke Newton), după ce aceasta i-a auzit vorbele disprețuitoare din ultimul sezon. Totuși, ea a decis că este timpul să-și caute un soț, de preferință unul care să-i ofere suficientă independență pentru a-și continua viața dublă ca Lady Whistledown, departe de mama și de surorile ei. Însă, lipsită de încredere, încercările ei din piața matrimonială eșuează spectaculos.

Între timp, Colin s-a întors din călătoriile sale de vară cu o nouă înfățișare și cu un aer foarte dichisit. Acesta este însă descurajat când realizează că Penelope, singura persoană care l-a apreciat întotdeauna așa cum a fost, îl ignoră. Dornic să-i recâștige simpatia, Colin se oferă să-i fie mentor Penelopei în ceea ce privește încrederea în a-și găsi un soț în acest sezon. Dar, când lecțiile lui încep să funcționeze destul de bine, Colin trebuie să se lupte cu sentimentele lui pentru Penelope și să înțeleagă dacă acestea provin doar din amiciție. O situație complicată pentru Penelope este și ruptura ei de Eloise (Claudia Jessie), care și-a găsit un prieten nou într-un loc neașteptat, în timp ce prezența tot mai mare a Penelopei în context face și mai dificil pentru ea să păstreze secretul alter ego-ului Lady Whistledown.

Related Posts

5 motive pentru care abia așteptăm să-l vedem pe Paolo Nutini la festivalul Fall in Love

Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul Fall in Love îl aduce în premieră pe Paolo Nutini în…

Jane Fonda lansează o colecție de haine sport și își împărtășește filosofia de viață la 84 de ani

La 84 de ani, Jane Fonda nu dă semne că ar vrea să se retragă din lumina reflectoarelor…

Serena Williams se retrage din tenis. Ce planuri are campioana

După o carieră sportivă impresionantă de 25 de ani, Serena Williams, una dintre cele mai bune jucătoare de…

Tot ce trebuie să știi înainte să ajungi la Summer Well 2022

Mai sunt doar câteva zile până la Summer Well. La doar 30 de minute distanță de București, peste…

Nunta între vedete: Rita Ora s-a căsătorit cu un regizor laureat cu Oscar

Cântăreața de origine kosovară Rita Ora (31 de ani) s-a căsătorit cu logodnicul ei, regizorul de origine neo-zeelandeză…

3 trucuri de beauty de la vedete

Ne cuceresc cu fiecare apariție și ne inspiră cu alegerile lor. Jennifer Lopez, Jessica Alba și Kim Kardashian…

Olivia Newton-John a murit la vârsta de 73 de ani

Olivia Newton-John, cântăreața și actrița de origine australiană, cunoscută mai ales datorită filmului Grease (1978), în care a…

Andra Gogan a strălucit pe covorul roșu la premiera serialului High School Musical, de la Los Angeles

Andra Gogan (24 de ani) și fratele ei, Răzvan, au fost prezenți de curând pe covorul roșu la…

Penelope Cruz, schimbare de look, pentru rolul soției fondatorului Ferrari

Vești bune pentru fanii actriței! Penelope Cruz, acum în vârstă de 48 de ani, apare din nou în…

Care sunt cele 12 celebrități care intră în jungla – ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV)

”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV) este show-ul de televiziune care supune celebritățile la provocări extreme și…