Monica Cismaru ∙ September 24, 2020 ∙ 2 min read

 

heidi klum helena christensen

Heidi Klum și Helena Christensen pot fi admirate în toata splendoarea de foste supermodele într-o nouă campanie de modă inedită, semnată Christian Cowan.

 

Pandemia nu anulează moda, ci doar îi face pe participanții la fenomen să se regrupeze și să găsească noi modalități de a-și dovedi talentul. Este și cazul creatorului de modă Christian Cowan, care a reușit să le convingă pe două dintre supermodelele anilor 90 – Helena Christensen și Heidi Klum să-i prezinte cea mai nouă colecție, un ansamblu ecletic, unisex, plin de ”excese”, împachetat în latex, puf, ținte și funde supradimensionate. Fotografiile cu cele două supermodele icon sunt spectaculoase și inedite, mai ales că Helena și Heidi au părăsit de mult podiumurile de modă, chiar dacă nu se cunoaște. Helena Christensen arată la fel de bine la 51 de ani ca la 31, iar Heidi Klum (47 de ani) e dovada vie că vârsta e doar un număr, iar prestația lor în rol de vedete principale ale campaniei de modă semnată Christian Cowan dovedește încă o dată de ce au fost, la un moment dat, numărul unu în modelling.

christian cowan

Din campania lui Cowan mai fac parte componenta trupei Little Mix – Jane Thirlwall, rapperul Lil Nas, modelul Amanda Lepore, cântăreața Ava Max și mulți alții.

christian cowan

Designerul a anunțat că toate veniturile obținute în urma acestei campanii vor fi donate către o fundație care ajută comunitatea de culoare LGBTQ + din Atlanta, SUA.

christian cowan

Christian Cowan a absolvit pretigioasa școală London College of Fashion în 2016 și s-a remarcat în domeniu imediat ce a terminat studiile. Prima celebritate care l-a susținut a fost însăși Lady Gaga, care a purtat o creație de-ale lui în 2014 – un costum din glitter roz.

christian cowan lady gaga

De atunci, ascensiunea lui a fost fulminantă și a ajuns să colaboreze și cu Beyoncé, Miley Cyrus, Nicki Minaj și cu Naomi Campbell, iar Cardi B a purtat o ținută integrală Christian Cowan pe coperta primului ei album, ”Invasion of Privacy”.

Foto: Christian Cowan/MEGA, Billboard

Related Posts

5 reguli vestimentare de care să ții cont dacă ești mignonă cu forme

Când încă imaginile de publicitate și revistele par să opteze pentru siluete atletice elongate, pe scurt, pentru supermodele,…

Best outfits of the week: Inspirație de la celebritățile internaționale

Sătpmâna a debutat fabulos cu decernarea Premiilor Oscar, așa că zilele acestea cu siguranță te-ai bucurat de multă…

Supermodelul Emily Ratajkowski este imaginea noii campanii Jenny Fairy

Bonjour! Întâmpinăm cele mai noi tendințe pentru sezonul acesta cu Emily Ratajkowski și CCC! Campania cu supermodelul anunță…

Pamela Anderson, Naomi Campbell și DJ Khaled, pe podium la Miami, în prezentarea Boss

Pamela Anderson, DJ Khaled și Naomi Campbell au fost starurile prezentării Hugo Boss de la Miami Casa de…

VIDEO: În culisele ședinței foto pentru coperta A List Magazine nr. 26 

Când vine vorba de a transforma un look, Alexia Eram le poate da clasă multor modele. Cu multiple…

Descoperă noua colecție C&A Denim

Noua colecție C&A Denim este compusă din piese pentru femei și bărbăți, din care fiecare își poate alege…

Vedetele au mizat pe senzualitate maximă la cea de-a 95-a ediție a Premiilor Oscar

La Gala Oscar se celebrează performanțele din industria cinematografică, dar vedetele prezente la cea de-a 95-a ediție a…

Penelope Cruz, superbă, la prezentarea colecției Chanel

Penelope Cruz a făcut senzație pe covorul roșu la prezentarea colecției Chanel pentru sezonul toamnă-iarnă 2023, care a…

Cum arată cea mai nouă colecție CHANEL

Ieri a avut loc la Paris prezentarea colecției CHANEL pentru sezonul toamnă-iarnă, în prezența unora dintre cele mai…

Vedete prezente la show-ul Louis Vuitton de la Săptămâna Modei de la Paris

Una dintre cele mai cunoscute case de modă din lume, Louis Vuitton, și-a prezentat noua colecție prêt-à-porter de…