Monica Cismaru ∙ September 24, 2020 ∙ 2 min read

 

heidi klum helena christensen

Heidi Klum și Helena Christensen pot fi admirate în toata splendoarea de foste supermodele într-o nouă campanie de modă inedită, semnată Christian Cowan.

 

Pandemia nu anulează moda, ci doar îi face pe participanții la fenomen să se regrupeze și să găsească noi modalități de a-și dovedi talentul. Este și cazul creatorului de modă Christian Cowan, care a reușit să le convingă pe două dintre supermodelele anilor 90 – Helena Christensen și Heidi Klum să-i prezinte cea mai nouă colecție, un ansamblu ecletic, unisex, plin de ”excese”, împachetat în latex, puf, ținte și funde supradimensionate. Fotografiile cu cele două supermodele icon sunt spectaculoase și inedite, mai ales că Helena și Heidi au părăsit de mult podiumurile de modă, chiar dacă nu se cunoaște. Helena Christensen arată la fel de bine la 51 de ani ca la 31, iar Heidi Klum (47 de ani) e dovada vie că vârsta e doar un număr, iar prestația lor în rol de vedete principale ale campaniei de modă semnată Christian Cowan dovedește încă o dată de ce au fost, la un moment dat, numărul unu în modelling.

christian cowan

Din campania lui Cowan mai fac parte componenta trupei Little Mix – Jane Thirlwall, rapperul Lil Nas, modelul Amanda Lepore, cântăreața Ava Max și mulți alții.

christian cowan

Designerul a anunțat că toate veniturile obținute în urma acestei campanii vor fi donate către o fundație care ajută comunitatea de culoare LGBTQ + din Atlanta, SUA.

christian cowan

Christian Cowan a absolvit pretigioasa școală London College of Fashion în 2016 și s-a remarcat în domeniu imediat ce a terminat studiile. Prima celebritate care l-a susținut a fost însăși Lady Gaga, care a purtat o creație de-ale lui în 2014 – un costum din glitter roz.

christian cowan lady gaga

De atunci, ascensiunea lui a fost fulminantă și a ajuns să colaboreze și cu Beyoncé, Miley Cyrus, Nicki Minaj și cu Naomi Campbell, iar Cardi B a purtat o ținută integrală Christian Cowan pe coperta primului ei album, ”Invasion of Privacy”.

Foto: Christian Cowan/MEGA, Billboard

Related Posts

CONVERSE PREZINTĂ CEA MAI NOUĂ SILUETĂ: RUN STAR TRAINER

Faceți cunoștință cu noul Run Star Trainer – o celebrare a sportului, a stilului și a originilor.  Aleargă,…

Cum să fiți cel mai stylish cuplu, fără să vă asortați hainele 

Cu toate că trăim în era social media, în care totul trebuie să fie picture perfect, nu este…

The Grand Avenue: Roman Holiday

Îți aminteşti, cu siguranţă, scene din celebra comedie cu savuroşii Audrey Hepburn şi Gregory Peck. Pentru vara aceasta,…

Zalando: Unlocking Creativity

Am fost prezenți și în acest an la Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor creative, aflat…

C&A SS24: Packing for holidays

Este momentul să îți reorganizezi garderoba astfel încât să poți face un mic bagaj în orice secundă, pentru…

Lucian Broscățean o ia la întrebări pe designerul Ancuța Sarca

Lucian Broscățean (conferențiar universitar doctor și Directorul Departamentului Modă-design vestimentar în cadrul Universității de Artă și Design din…

Ținute de festival. Ce poți purta la Neversea, anul asta

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Romanian Creative Week: Cum a fost la cel mai mare eveniment fashion din România 

Pe lângă zecile de evenimente organizate în cadrul Romanian Creative Week, care include spectacole de teatru, dans, performance,…

Alist Designers boutique: Află în compania cui ne petrecem prima lună de vară

Luna iunie ne găsește în compania unor branduri locale foarte îndrăgite de toți cei care au apucat să…

Roger Federer și Rafael Nadal – Rivali în tenis, parteneri în fashion

Doi dintre cei mai mari tenismeni ai lumii, Roger Federer și Rafael Nadal, foști rivali pe terenul de…