Refugiul idilic din munți al Helenei Christensen

helena christensen casa

Fostul supermodel al anilor ’90 Helena Christensen (51 de ani) și-a cumpărat în urmă cu 13 ani o casă în regiunea muntoasă Catskills de lângă New York, pe care a transformat-o într-un refugiu boem, șic, iar imaginile parcă sunt desprinse dintr-un catalog deco.

Helena Christensen și-a cumpărat casa din munți în urma unei ședinte foto din urmă cu mai mult de zece ani, la sugestia fotografului și a amenajat-o într-un refugiu șic, cu mobilă vintage. Casa de vacanță este locul în care fostul model se relaxează și se deconectează de la agitația New York-ului. Tot aici, Helena și-a petrecut și perioada de carantină, alături de câinele ei, Kuma.

Helena este pasionată de mobilierul vechi, deoerece acesta vine cu o poveste, explică modelul alături de imaginile publicate pe contul ei de Instagram. ”Majoritatea pieselor sunt handmade, vechi și se vede. Sunt adevărate piese de artă, de fiecare dată când mă uit la ele descopăr ceva nou. Îmi place să-mi imaginez persoana care le-a făcut. Îmi construiesc povești în minte despre viața artizanilor și îmi place să cred că și-au lăsat o parte din suflet în casa mea”, spune Helena Christensen.

Modelul de origine daneză s-a trezit proprietara casei din Catskills în 2007, datorită fotografului Fabrizio Ferri, care a plătit avansul pentru cumpărarea locuinței înainte s-o anunțe. Helena Christensen a fost reticentă inițial față de propunerea imobiliară inedită.

Totuși, când a văzut casa, Helena a fost fermecată pe loc și si-a dat seama de potențialul acesteia. Imediat, a început să schițeze planurile de renovare, iar rezultatul a fost unul reușit – o locuință cu aer hippie, romantic, rustic, relaxat, în care pare că niciun element nu se potrivește cu celelalte, dar totul formează un ansamblu armonios și relaxant.

Foto: Instagram

Categorii Lifestyle