Heidi Klum își dezvăluie rutina inedită de înfrumusețare

heidi klum infrumusetare

La 46 de ani, Heidi Klum își menține tonusul și aspectul tineresc fără proceduri invazive. În afară de faptul că se bucură de o moștenire genetică de invidiat, supermodelul și realizatorul tv are în rutina zilnică de îngrijire câteva proceduri mai puțin obișnuite, dar la îndemâna oricui, pentru un aspect proaspăt și luminos. Iată care este rutina ei inedită de înfrumusețare.

  • Sunt ferm convinsă că suntem ceea ce mâncăm. Așa că eu și cei patru copii ai mei avem o alimentație sănătoasă zi de zi. În plus, de câteva luni, iau suplimente de vitamine și de minerale pentru sănătatea părului, a pielii și a unghiilor.
  • În fiecare dimineață, îmi spăl fața cu șampon pentru copii – dacă e bun pentru bebeluși, înseamnă că e bun și pentru mine, mai ales că e eficient chiar și în îndepărtarea machiajului de televiziune și a genelor false. Apoi folosesc o cremă hidratantă Mario Badescu și evit să aplic loțiune tonică, am impresia că îmi usucă pielea.

heidi klum infrumusetare

  • Fac duș și mă spăl pe cap în fiecare dimineață. Am prieteni care nu-și spală părul zile la rând, dar asta nu funcționează în cazul meu, simt că nu m-am trezit de tot dacă nu mă spăl pe cap în fiecare zi. Chiar și când sunt coafată pentru filmări, seara, când ajung acasă, îmi spăl părul, nu vreau să măc culc cu toate produsele de styling în păr.
  • Dacă am doar câteva minute la dispoziție pentru a mă machia, folosesc fond de ten Charlotte Tilbury, un blush-cremă pe obraji, fard de sprâncene Anastasia Beverly Hills și mascara L’Oréal Voluminous.
  • Din geantă nu-mi lipsesc niciodată șervețelele matifiante, deoarece îmi lucește fața, și nici balsamul de buze Pawpaw.

heidi klum infrumusetare

  • Iubesc soarele, îmi place să stau la plajă, mai ales că avem atâta nevoie de vitamina D, dar, câteodată, exagerez. Am observat ca au început să-mi apară pete pigmentare pe față, așa că acum folosesc și mai multă cremă de protecție solară și o prefer pe cea de la La Roche-Posay.
  •  Pe fiicele mele (Leni, de 16 ani si Lou Sulola, de 9 ani) le-am învățat să se simtă bine în pielea lor, să știe că sunt frumoase așa cum sunt ele. Mi s-a părut important să le spun acest lucru mai ales în contextul în care acum toate tinerele se fardează excesiv, cu mult fond de ten și contouring. Le sfătuiesc să-și lase pielea liberă, fără s-o acopere, pentru că nu au nevoie.

Foto: Hepta