gucci love parade
amalia enache

Cum a arătat show-ul de modă Gucci ”Love Parade”, la care au defilat numeroase vedete de la Hollywood 

Podcastul ”Cu inima la vedere”, realizat de Amalia Enache și HHC, e disponibil pe VOYO, cu 7 zile înainte de lansare

Ten uscat. Ce este? Care este diferenţa între tenul uscat şi cel deshidratat?

gucci love parade

În anul în care casa de modă Gucci împlinește centenarul și doar cu câteva zile înainte de premiera mondială a filmului ”House of Gucci”, una dintre cele mai așteptate producții din ultima perioadă, brandul de modă a lansat noua colecție, creată de designerul casei, Alessandro Michele. 

Show-ul Gucci, intitulat ”Love Parade”, a avut loc pe Hollywood Boulevard, care a fost închis special pentru reprezentație, iar la defilare au luat parte numeroase vedete de la Hollywood și diverse alte personalități din multiple domenii. Astfel, pe post de modele au putut fi admirați Macaulay Culkin, Jodie Turner-Smith sau Jared Leto. 

gucci love parade

”E un vis devenit realitate, e un sentiment de o intensitate copleșitoare”, a spus Alessandro Michele după prezentarea care a cuprins piese extravagante, din materiale prețioase, haute-couture, accesorizate cu bijuterii ingenioase. 

gucci love parade

Gucci Love Parade a fost găzduită de TCL Chinese Theatre, un loc ales special de casa de modă deoarece este ”nodul în care se întrepătrund culturile și creativitatea din Orașul Îngerilor”. Cu ocazia centenarului, Gucci donează un milion de dolari către mai multe fundații de caritate care sprijină oamenii fără locuințe și pe cei cu probleme mentale. 

gucci love parade

Love Parade este doar una dintre prezentările pregătite în acest an de Gucci, care a mai organizat și show-ul Gucci Aria, în luna aprilie, cel care a marcat o colaborare cu casa Balenciaga. 

Macauley Culkin, Jodie Turner-Smith, Jared Leto
Macauley Culkin, Jodie Turner-Smith, Jared Leto

Dintre vedetele care au venit să admire creațiile Gucci de la TCL Chinese Theatre de pe Hollywood Boulevard se numără Salma Hayek, Miley Cyrus, Olivia Wilde, Billie Eilish, Dakota Johnson, Diane Keaton, Lizzo, Sienna Miller, Serena Williams sau Gwyneth Paltrow, care au îmbrăcat, bineînțeles, creații Gucci.  

gucci love parade

Show-ul Gucci a fost descris ca o dedicație de dragoste din partea designerului italian Alessandro Michele către spiritul Hollywood-ului și a fost primul eveniment face to face al brandului de când a izbucnit pandemia. Designerul a vrut sa strângă laolaltă invitații și să facă mai mult decât o simplă prezentare cu manechine. Astfel, vedetele invitate la eveniment au stat pe scaune de regizor imprimate cu anagrama de brand și au fost dispuse într-un cerc gigantic ce le permitea să observe îndeaproape modelele care ieșeau din Teatrul Chinezesc, cea mai frumoasă clădire de pe bulevardul iconic. 

 

Foto: Gucci/ Emily Malan

Related Posts