Monica Cismaru ∙ November 3, 2021 ∙ 2 min read

gucci love parade

În anul în care casa de modă Gucci împlinește centenarul și doar cu câteva zile înainte de premiera mondială a filmului ”House of Gucci”, una dintre cele mai așteptate producții din ultima perioadă, brandul de modă a lansat noua colecție, creată de designerul casei, Alessandro Michele. 

Show-ul Gucci, intitulat ”Love Parade”, a avut loc pe Hollywood Boulevard, care a fost închis special pentru reprezentație, iar la defilare au luat parte numeroase vedete de la Hollywood și diverse alte personalități din multiple domenii. Astfel, pe post de modele au putut fi admirați Macaulay Culkin, Jodie Turner-Smith sau Jared Leto. 

gucci love parade

”E un vis devenit realitate, e un sentiment de o intensitate copleșitoare”, a spus Alessandro Michele după prezentarea care a cuprins piese extravagante, din materiale prețioase, haute-couture, accesorizate cu bijuterii ingenioase. 

gucci love parade

Gucci Love Parade a fost găzduită de TCL Chinese Theatre, un loc ales special de casa de modă deoarece este ”nodul în care se întrepătrund culturile și creativitatea din Orașul Îngerilor”. Cu ocazia centenarului, Gucci donează un milion de dolari către mai multe fundații de caritate care sprijină oamenii fără locuințe și pe cei cu probleme mentale. 

gucci love parade

Love Parade este doar una dintre prezentările pregătite în acest an de Gucci, care a mai organizat și show-ul Gucci Aria, în luna aprilie, cel care a marcat o colaborare cu casa Balenciaga. 

Macauley Culkin, Jodie Turner-Smith, Jared Leto

Macauley Culkin, Jodie Turner-Smith, Jared Leto

Dintre vedetele care au venit să admire creațiile Gucci de la TCL Chinese Theatre de pe Hollywood Boulevard se numără Salma Hayek, Miley Cyrus, Olivia Wilde, Billie Eilish, Dakota Johnson, Diane Keaton, Lizzo, Sienna Miller, Serena Williams sau Gwyneth Paltrow, care au îmbrăcat, bineînțeles, creații Gucci.  

gucci love parade

Show-ul Gucci a fost descris ca o dedicație de dragoste din partea designerului italian Alessandro Michele către spiritul Hollywood-ului și a fost primul eveniment face to face al brandului de când a izbucnit pandemia. Designerul a vrut sa strângă laolaltă invitații și să facă mai mult decât o simplă prezentare cu manechine. Astfel, vedetele invitate la eveniment au stat pe scaune de regizor imprimate cu anagrama de brand și au fost dispuse într-un cerc gigantic ce le permitea să observe îndeaproape modelele care ieșeau din Teatrul Chinezesc, cea mai frumoasă clădire de pe bulevardul iconic. 

 

Foto: Gucci/ Emily Malan

Related Posts

Izabela Măndoiu și Monarh Design, la Alist Designers Boutique

Izabela Măndoiu și Monarh Design sunt cele două branduri pe care le găsiți luna aceasta la Alist Designers…

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…

Celebrity trends: Ținutele all white

Ținutele all white reprezintă un trend pe care nu trebuie să îl ratezi vara asta. Fie că ești…

Zalando se lansează în România cu o campanie dedicată individualității și autenticității

Zalando, una dintre principalele platforme online de fashion și lifestyle din Europa, sărbătorește lansarea în România prin intermediul…