Ca în fiecare an, Casa Chanel își prezintă colecția specială Métiers d’Art, prin care pune în valoare măiestria artizanilor cu care brandul colaborează în creațiile sale.

Ca în fiecare an, Casa Chanel își prezintă colecția specială Métiers d’Art, prin care pune în valoare măiestria artizanilor cu care brandul colaborează în creațiile sale – croitori, pălărieri, broderieri, cizmari etc. Dacă anul trecut prezentarea colecției a avut loc la Château de Chenonceau, anul acesta prezentarea a fost organizată într-un nou spațiu special, și anume palatul Le 19M din Aubervilliers, conceput pentru Chanel de Rudy Ricciotti.

Show-ul Chanel a fost realizat ca un spectacol flamboaiant al texturilor și al detaliilor prețioase, îmbinate și imaginate de Virginie Viard, urmașa lui Karl Lagerfeld, cea care a și colaborat cu celebrul designer pe vremea când acesta se afla la conducerea Casei Chanel.

Colecția Métiers d’Art 2021/22 este una dintre cele mai reușite de până acum, scrie Vogue Paris. Aceasta este descrisă ca fiind metropolitană și sofisticată, iar accesoriile au un aer rock‘n’roll, alăturate pe alocuri unor piese clasice, conservatoare, precum mănușile elegante.

Piesa de rezistență a oricărei colecții de haine, rochia de mireasă, a fost prezentată de modelul Mica Argañaraz, care a purtat o ținută din paiete perlate, accesorizată cu o fundă de satin negru și cu o haină mai degrabă de inspirație casual – o piesă modernizată, dar care păstrează elementele traditionale ale Casei Chanel.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts