Monica Cismaru ∙ November 1, 2021 ∙ 2 min read

chanel costume spencer

Casa de modă Chanel semnează costumele pentru producția ”Spencer”, noul film inspirat din viața Prințesei Diana. Filmul se lanseaza pe 5 noiembrie. 

Unul dintre cele mai așteptate filme ale anului este drama ”Spencer”, care prezintă un crâmpei din viața Prințesei Diana, într-unul dintre ultimele Crăciunuri petrecute de ea la Sandringham alături de Familia Regală, înainte de divorțul de Prințul Charles. Rolul Prințesei Diana este interpretat de Kristen Stewart, despre care se crede că va primi o nominalizare la Oscar pentru prestația ei. Pe lângă scenariu, regie (Pablo Larraín) și jocul actoricesc, filmul care va avea premiera pe data de 5 noiembrie se mai remarcă și prin costumele sale deosebite, create în totalitate de Chanel.

chanel costume spencer

chanel costume spencer

Această colaborare face parte din angajamentul luat de prestigioasa casă de modă franceză de a se implica și de a sprijini mai mult industria cinematografică. Casa de modă n-a stat nicio secundă pe gânduri înainte să se asocieze cu imaginea iconică a Prințesei Diana, căreia îi dă viață Kristen Stewart, ambasador de brand Chanel de mai mulți ani.  

chanel costume spencer

chanel costume spencer

Kristen Stewart a trecut printr-o schimbare uluitoare pentru acest rol, iar asemănarea este remarcabilă cu Prințesa Inimilor. Filmul prezintă evenimentele de la unul dintre Crăciunurile petrecute de Diana la Sandringham, la casa de vacanță a Familiei Regale Britanice, la începutul anilor ’90, în preajma destrămării mariajului ei cu Prințul de Wales, Charles. În film, Kristen Stewart poartă haine și accesorii Chanel, iar ținuta care remarcă imediat este o rochie de seară din organza bej, accesorizată cu paiete aurii și argintii, model ce a fost prezentat pentru prima dată de casa de modă în colecția sa haute couture de primăvară/vară 1988. Realizarea creațiilor Chanel pentru ”Spencer” au necesitat în total 1034 de ore de muncă, depusă de croitorese, dintre care 700 de ore dedicate doar broderiilor. De asemenea, protagonista mai poartă un taior din colecția de toamnă/iarnă 1988 Chanel.  

Related Posts

Vezi ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul de la UNTOLD. Ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul din România

Lenny Kravitz, legendarul rocker cunoscut pentru hiturile atemporale și fizicul său impecabil, este de mult timp un susținător…

Ce ținute au purtat vedetele la Gala Verii Saint-Tropez

Pornind de la succesul galelor de vară anterioare, ce au avut loc în Sardinia și Capri, Gala One…

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și multe alte personalități, vine la DISNEY+

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și mute alte personalități, vine la DISNEY+ Disney+ anunță premiera…

Laura Lăzărescu, CEO la ECHO School: «Am înțeles, în sfârșit, ce înseamnă sintagma „the sky is the limit”»

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Noua teorie a emoțiilor: Emoțiile sunt create, nu declanșate

Ce ne arată noua știință despre cum iau naștere emoțiile? Ne spune psihologul și psihoterapeutul relațional Gáspár György….

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…