chanel costume spencer

Casa de modă Chanel semnează costumele pentru producția ”Spencer”, noul film inspirat din viața Prințesei Diana. Filmul se lanseaza pe 5 noiembrie. 

Unul dintre cele mai așteptate filme ale anului este drama ”Spencer”, care prezintă un crâmpei din viața Prințesei Diana, într-unul dintre ultimele Crăciunuri petrecute de ea la Sandringham alături de Familia Regală, înainte de divorțul de Prințul Charles. Rolul Prințesei Diana este interpretat de Kristen Stewart, despre care se crede că va primi o nominalizare la Oscar pentru prestația ei. Pe lângă scenariu, regie (Pablo Larraín) și jocul actoricesc, filmul care va avea premiera pe data de 5 noiembrie se mai remarcă și prin costumele sale deosebite, create în totalitate de Chanel.

chanel costume spencer

chanel costume spencer

Această colaborare face parte din angajamentul luat de prestigioasa casă de modă franceză de a se implica și de a sprijini mai mult industria cinematografică. Casa de modă n-a stat nicio secundă pe gânduri înainte să se asocieze cu imaginea iconică a Prințesei Diana, căreia îi dă viață Kristen Stewart, ambasador de brand Chanel de mai mulți ani.  

chanel costume spencer

chanel costume spencer

Kristen Stewart a trecut printr-o schimbare uluitoare pentru acest rol, iar asemănarea este remarcabilă cu Prințesa Inimilor. Filmul prezintă evenimentele de la unul dintre Crăciunurile petrecute de Diana la Sandringham, la casa de vacanță a Familiei Regale Britanice, la începutul anilor ’90, în preajma destrămării mariajului ei cu Prințul de Wales, Charles. În film, Kristen Stewart poartă haine și accesorii Chanel, iar ținuta care remarcă imediat este o rochie de seară din organza bej, accesorizată cu paiete aurii și argintii, model ce a fost prezentat pentru prima dată de casa de modă în colecția sa haute couture de primăvară/vară 1988. Realizarea creațiilor Chanel pentru ”Spencer” au necesitat în total 1034 de ore de muncă, depusă de croitorese, dintre care 700 de ore dedicate doar broderiilor. De asemenea, protagonista mai poartă un taior din colecția de toamnă/iarnă 1988 Chanel.  

Related Posts