penelope cruz

Penélope Cruz este o apropiată a Casei Chanel încă în 1999, de când a fost invitată pentru prima dată la una dintre prezentările de modă ale celebrului brand și de atunci a rămas clientă fidelă show-urilor și creațiilor casei.

Recent, actrița de origine spaniolă a luat parte la prezentarea Chanel Cruise din Dubai, unde a atras toate privirile cu ținuta ei rafinată – o rochie cu spatele gol, din paiete și accesorizată cu un medalion gigantic, cu logoul Chanel, care îi atârna pe decolteul din spate. 

chanel dubai

Printre bijuteriile purtate de Penélope Cruz s-au numărat și o pereche de cercei cu design de inspirație florală și două inele, modelele Coco Crush și Sun, de asemenea o creație Chanel. 

chanel dubai

 

La evenimentul Chanel din Dubai au mai luat parte vedeta franceză Caroline de Maigret, model și producător muzical, care a purtat o versiune reimaginată a jachetei de tweed Gabrielle Coco Chanel, cu pantaloni negri de satin și o curea cu logoul casei, actrița Sofia Boutella, cântăreața Faouzia, actrița și modelul egiptean Tara Emad, modelul și DJ-ul coreean Soo Joo Park, toate îmbrăcate în ținute ale casei Chanel. 

Caroline de Maigret
Sofia Boutella
Soo Joo Park

Colecția Cruise Chanel realizată de designerul Virginie Viard are un spirit fresh și este prima reprezentație de acest fel a casei franceze de când a izbucnit pandemia. Spectacolul a avut loc în Dubai Harbour Creek, pe fundalul asigurat de zgârie-nori și a fost urmat de un concert susținut de artistul John Legend. 

Noua colecție Cruise semnată Virginie Viard pentru Chanel a fost inspirata de filmul din 1959 al lui Jean Cocteau, Le Testament d’Orphée.

 

Foto: Chanel

Related Posts