regina letizia printesa victoria 2
pavel bartos protevelion

Cine a purtat-o mai bine? Regina Letizia a Spaniei și Prințesa Victoria a Suediei, în aceeași ținută

INNA revine cu cel de-al doilea sezon din Dance Queen’s House: 16 zile izolată într-o casă, 8 episoade pe canalul de YouTube al artistei

PRO TV pregătește un program de senzație pentru ultima zi din 2021 – PROTEVELION, petrecerea sfârșitului de an

Regina Letizia a Spaniei și Prințesa Victoria a Suediei sunt două dintre cele mai admirate prezențe regale ale Europei și de fiecare dată surprind prin apariții pline de eleganță, dar, în același timp, de cele mai multe ori, accesibile.

Cel mai recent, cele două personalități regale au apărut în evenimente oficiale separate cu aceeași rochie aparținând unui brand de mass-market. Chiar dacă piesa de îmbrăcăminte este una accesibilă, efectul acesteia este unul de impact, iar Regina Letizia și Prințesa Victoria au urcat în topul eleganței datorită alegerii lor vestimentare.

regina letizia printesa victoria

Regina Letizia a purtat la cina de stat cu Regele Carl Gustaf și cu Regina Silvia a Suediei o rochie bleumarin de tulle, creată de un brand suedez de mass-market, aceeași rochie pe care Prințesa Victoria a Suediei o purtase cu un an înainte la aniversarea de zece ani a căsătoriei ei.

regina letizia spania
Regina Letizia (stânga)

Regina Letizia a vrut să onoreze astfel,prin alegerea ei, brandul care aparține țării vizitate.

Rochia costă aproximativ 300 de dolari și este realizată integral din poliester reciclat. Rochia are talia subliniată, decolteu adânc în V și este căptușită cu organza realizată tot din materiale reciclate. Regina Letizia a accesorizat rochia cu tiara Queen Ena Fleur-de-Lis, bijuterie care se află în familia regală spaniolă încă din 1906.

Singurul accent diferit în ceea ce privește felul în care Prințesa Victoria a purtat rochia a fost acela dat de mânecile lungi adăugate.

printesa victoria suedia
Prințesa Victoria

Printre aparițiile budget-friendly ale celor două prezențe regale se mai numără aceea din 2015 a Prințesei Victoria de la nunta fratelui ei, Prințul Carl-Philip, când aceasta a purtat o rochie alb-argintie, cu un umăr gol. În 2019, Regina Letizia a purtat o fustă texturată, din bumbac și matase, la o recepție de la palat a Conferinței COP25 – United Nations Climate Change.

Foto: Instagram, THE ROYAL COURT OF SWEDEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts