letizia regina spaniei stil

Stilul afișat de Regina Letizia a Spaniei poate fi descris ca fiind unul curat, un mix de modern cu clasic, datorită căruia se numără mereu printre cel mai bine îmbrăcate personalități din lume. 

Regina Letizia a Spaniei este considerată un style-icon printre capetele încoronate ale Europei și nu numai. La 46 de ani, Regina reușește să se mențină în topul celor mai bine îmbrăcate capete încoronate și concurează, cu cot la cot, cu alte “vedete ale stilului princiar” – Kate Middleton – Ducesa de Cambridge, cu Regina Maxima a Olandei sau nou-venita pe firmamentul regal – Meghan Markle, Ducesă de Sussex.

Fostă jurnalistă, Regina Letizia, în vârstă de 46 de ani, este mereu admirată pentru stilul impecabil în ceea ce privește hainele. Fără să fie o fashion-victim care urmează orbește trendurile, Regina Letizia poartă cu aceeași dezinvoltură atât haine de mii de euro, de la creatori celebri, cât și îmbrăcăminte fast-fashion. Spre exemplu, la o întâlnire cu Președintele Chinei, Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie în valoare de 100 de euro de la ASOS.

Mixul afișat de Regină este unul de clasic îmbinat cu modern, fără să fie plictisitor sau prea conservator. Regina Letizia are un simț estetic aparte, care nu poate fi clasificat într-o categorie anume. Cert este că fiecare apariție de-ale ei are un impact asupra celor care o urmăresc și nu a făcut niciodată un fashion faux-pas.

Îți propunem aici șase look-uri afișate de Regina Letizia în ultimul timp – pe care le poți reproduce cu ușurință și care pot fi purtate cu lejeritate la birou, la școală, în oraș – de dimineață până seara. Inspiră-te de la o Regină!

 

letizia regina spaniei stil

 

 

 

letizia regina spaniei stil

letizia regina spaniei stil

 

Foto: Hepta

Related Posts