Eva Longoria locuiește într-o casă de 1000 de metri pătrați, amplasată în Beverly Hills

casa eva longoria

Eva Longoria este căsătorită cu miliardarul mexican Jose Baston și, împreună cu acesta și cu fiul lor în vârstă de 2 ani, Santiago, locuiește într-o casă imensă din Beverly Hills.

Actrița din Desperate Housewives prezintă adesea imagini din reședința ei impresionantă pe rețelele de socializare, mai ales antrenamente și sesiuni de cooking din bucătărie, alături de fiul ei.

Casa Evei Longoria este situată în Hollywood Hills, o zonă foarte populată de vedete. Reședința măsoară peste 1000 de metri pătrați, iar întregul teren pe care e ampalsată casa are peste un hectar.

casa eva longoria

casa eva longoria

Vila vedetei se află la câteva minute de celebrul Sunset Boulevard, a fost construită în 1996 și a trecut prin renovări majore înainte ca actrița să se mute aici.

Vila are tavane înalte, tâmplărie făcută la comandă, ferestre largi, podele de stejar și e decorată cu obiecte de artă modernă.

casa eva longoria

Casa Evei Longoria dispune de șase dormitoare, șase băi, trei livinguri, o bucătărie profesională, zone de relaxare, birou și multe altele.

casa eva longoria

casa eva longoria

Casa se remarcă și prin diversele detalii luxoase, cum ar fi zona dedicată micului dejun, care are propriul șemineu, dar și prin bucătăria separată dedicată staffului. Pe propritatea vedetei se mai află o cabană care dispune de o zonă de degustare de vinuri și de o piviniță.

Partea din spate a casei are o terasă spațioasă, care oferă o priveliște magnifică asupra întregului Beverly Hills, dar și o piscină și teren de tenis.

Foto: Hepta, MLS

Categorii Lifestyle