Eva Longoria își dezvăluie rutina de fitness din garajul casei ei din Los Angeles

eva longoria fitness

Eva Longoria își menține o siluetă armonioasă și tonifiată cu ajutorul exercițiilor fizice, pe care le execută în garajul casei ei din Los Angeles, pe care l-a transformat în sală de sport

Eva Longoria a imporvizat o sală de fitness în garajul casei ei din Los Angeles, odată cu izbuncnirea pandemiei de coronavirus, care o ține departe de sălile de sport. Acrița în vârstî de 46 de ani și-a filmat antrenamentul intens și, cu această ocazie, a dovedit că-i este o prietenă fidelă Victoriei Beckham, deoarece poartă echipament sportiv din linia pe care Victoria Beckham a lansat-o împreună cu Reebok.

View this post on Instagram

Doing some hard labor on this Labor Day! 💪🏽💪🏽💪🏽

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Carantina n-o oprește pe Eva Longoria să-și urmeze rutina de fitness, iar vedeta a publicat câteva înregistrări cu exercițiile pe care pe care le urmează pentru a se menține în formă – astfel, Eva face exerciții TRX și de yoga, pe care le executa ca o atletă desăvârșită.

View this post on Instagram

Mommy why you upside down?? #BabySanti

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Vedeta s-a izolat la reședința din Los Angeles după ce izbuncirea pandemiei a surprins-o la filmări tocmai în Italia.

Eva este căsătorită cu miliardarul mexican José Bastón (51 de ani), cu care un fiu în vârstă de doi ani, Santiago. Pe lângă sport și îngrijirea copilului, Eva Longoria a povestit că-și petrece timpul gătind.

View this post on Instagram

Sweet daydreams can be made anywhere. #daydreaming #thelifeartois

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

”Sunt o bucătăreasă pasionată, îmi place să gătesc și nu prea am ocazia să fac acest lucru din cauza filmărilor, dar acum gătesc aproape în fiecare zi – câtre trei mese pe zi – mic dejun, prânz, cină și e foarte distractiv. Apoi îmi organizez casa. În sfârșit am reușit să fac ordine în dulapul cu condimente, a fost foarte ”palpitant”, apoi urmează garajul, cămara și toate celelalte colțuri din casă. Simt că sunt mai ocupată acum decât eram înainte”, a povestit actrița într-un interviu.


Eva Longoria a dat detalii și despre fiul ei, care a împlinit doi ani în luna iunie. ”Santiago e prea mic ca să înțeleagă ce se întâmplă. E la vârsta la care ne jucăm nonstop și e foarte încântat că mama și tata sunt acasă toată ziua!”, a adăugat vedeta.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle