Prințul George o ajută pe Kate Middleton în bucătărie

kate middleton

Prințul William și Kate Middleton se află zilele acestea în orașul Luton de lângă Londra, într-o vizită la organizația caritabilă Youthscape, a cărei misiune este să ajute și să ofere sprijin emoțional adolescenților din Marea Britanie.

Cei doi au pregătit alături de copiii de la fundație biscuiți din ciocolată și orez expandat, iar Ducesa de Cambridge le-a povestit acestora că a încercat să facă biscuiții și cu fiul său de trei ani, Prințul George. „Când încerc să îi pregătesc acasă cu George, ciocolata și siropul sunt peste tot. Face foarte multă dezordine. E un haos”, a spus Kate despre experimentele culinare din bucătăria regală.

În plus, ea a vorbit și despre importanța sprijinului moral pentru adolescenți, dar și despre modul în care plănuiește să îi crească pe George și pe Charlotte, mezina familiei, care în luna mai a împlinit un an: „Unul din trei adulți crede că ar fi rușinat să ceară ajutor pentru problemele mentale ale copiilor săi. Orice părinte ar chema doctorul dacă cei mici ar avea febră, dar, cu toate acestea, unii copii trec prin perioade extrem de dificile fără sprijinul de care au nevoie pentru adulții din viața lor sunt prea speriați să îl ceară. Nu trebuie să fie așa. Eu și William nu vom ezita să cerem ajutorul specialiștilor pentru George și Charlotte dacă vor avea nevoie”.

william

În timpul vizitei din Luton, Prințul William a stat de vorbă și cu un adolescent de 14 ani care, la fel ca el, și-a pierdut mama la o vârsta fragedă. „Timpul face lucrurile mai ușoare”, i-a spus Will tânărului de la Youthscape.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle