Cum arată casa din Bel Air a lui Jennifer Aniston

jennifer aniston

Jennifer Aniston locuiește într-o vilă de 800 de mp din cartierul de lux Bel Air – Los Angeles. Locuința actriței valorează 21 de milioane de dolari, a fost construită în 1965 și are patru dormitoare, șase bai, o cramă, piscină, casă de oaspeți și are panoramă atât asupra orașului, cât și asupra oceanului și are o curte de 8 000 de mp.

Inițial, proprietatea deținută de Jennifer Aniston avea și o podgorie pe dealurile din împrejurimi, dar arhitectul peisagist a transformat terenul într-o oază terasată și în grădini de inspirație asiatică.

jennifer aniston casa

jennifer aniston casa

jennifer aniston casa

Jennifer Aniston a declarat într-un intreviu acordat publicației Architectural Digest că, dacă nu ar fi fost actriță, i-ar fi plăcut să fie designer de interior, pentru că-i place la nebunie procesul de transformare al unei case.

Casa minimalistă din Bel Air a actriței a fost transformată într-un camin cu accente vintage, cu ferestre și cu uși mari, care oferă priveliști încântătoare asupra curții cu vegetație luxuriantă, cu un sistem de iluminare care oferă o ambianță caldă, iar dormitorul stăpânei casei are baia încorporată, fără ca aceste camere să fie despărțite de o ușă.

Din casa vedetei nu puteau lipsi dressingurile imense, care adăpostesc colecții impresionante de rochii și de accesorii de lux.

Foto: Architectural Digest, Instagram

Categorii Lifestyle