Cum decorăm dormitorul?

d6

Trendurile în materie de design de interior, în special cele realizate de designeri români, tind să fie din ce în ce mai minimaliste. Nu putem spune decât că este un lucru bun, în special dacă vorbim despre spații care nu ne permit să ne dezvoltăm creativitatea. Să luăm exemplul dormitorului, locul unde te întorci în fiecare seară pentru a-ți reîncărca bateriile pentru o nouă zi de muncă.

O masă trebuie să fie prezentă în absolut orice încăpere, iar modelul Bend (foto sus) este numai bun de poziționat lângă pat sau prin cameră, utilizat ca suport pentru diverse obiecte decorative.

Patul este cel mai important element al camerei, după care urmează dressingul. O recomandare poate fi varianta care dispune și de iluminare proprie. Realizat din lemn de stejar, fier și roți din fontă, dressing-ul Open dressing oferă acel aspect industrial, mult dorit în special de domni.

4-pag-web

Lectura de seară este cea care ne relaxează pe toți, dar pentru aceasta este nevoie de o zonă în care să ne aranjăm cărțile preferate în funcție de categorie: beletristică, psihologice, cooking ș.a. Etajera Consolă din lemn masiv de stejar este obiectul de mobilier ce se încadrează perfect unei camere cool, dar care în același timp păstrează nota clasică, simplistă a unui dormitor.

d8

Vorbind despre obiecte decorative, un set de lumânări, înalte, albe s-ar încadra perfect ambianței zen în care trebuie să fii când citești miile de paragrafe pe care le cuprinde o carte. Setul de lumânări Vulcano este alegerea noastră pentru un decor ludic.

d3

Pe lângă pat, corpul de iluminat pune amprentă pe designul unui spațiu. Până acum, elementele alese au fost predominant realizate din lemn, așa că o lampă din același material ar completa perfect acest spațiu. Lampa Pogo D, realizată din placaj de fag crează efectul wow!, și asta prin minimalismul designului și al finisajului.

d-02

În încheiere, un tablou natural la propriu este fix ce trebuie pentru a ne relaxa, pentru a trăi în spiritul naturii. The Road to Nature, format din licheni și lemn completează perfect restul elementelor din acest dormitor și cu siguranță va ajuta orice cuplu să-și aștearnă planurile noii aventuri în materie de design pentru restul camerelor.

d5

Text: Cristina Iorganda/ Dizainăr

(Dizainăr este o premieră pe scena designului românesc. Un grup de creatori talentați din toată țara se întâlnesc sub aceeași umbrelă pentru a reprezenta ce este mai bun din potențialului României în industria de design. Ca și concept-store, Dizainăr oferă o gamă largă de produse și servicii de design, devenind astfel un hub, o conexiune între creatorul, producătorul și utilizatorul final.www.facebook.com/dizainar)

Categorii Lifestyle