Cele mai populare diete de slăbit printre celebrități

diete celebritati katy perry

Pentru ca aspectul fizic este un factor esențial printre celebrități, acestea apelează constant la diverse regimuri de slăbit pentru a fi în formă. Iată câteva dintre cele mai populare diete printre vedete, cu rezultate dovedite. 

Dieta ”5 Factor”

Cine o urmează: Rihanna, Eva Mendes, Lady Gaga, Megan Fox, Katy Perry 

Fiecare masă trebuie să conțină doar cinci componente: proteine, carbohidrați complecși, fibre, grăsimi și fluide. Sunt permise pâmă la cinci mese pe zi, iar o zi pe săptămână se poate mânca orice, după pofta inimii.

Dieta Dukan

Cine o urmează: Pippa Middleton

Dieta constă în consumul de alimente bogate în proteine și sărace în carbohidrați. Sunt 4 etape ale dietei: în primele două se pierde cea mai mare parte din greutate, iar în ultimele două, se stabilizează și se menține greutatea obținută.

Weight Watchers

Cine o urmează: Oprah Winfrey, Jennifer Hudson, Jessica Simpson, Tina Fey, Jenny McCarthy

Această modalitate de control al greutății se concentrează pe rezultate sustenabile mai mult decât pe dietele de tip yo-yo sau pe cele care dau rezultate rapide, dar apoi greutatea revine.  Dieta Weight Watchers se bazează pe contorizarea de puncte, alimentele au alocate puncte. Așadar, se mănâncă orice se dorește atât timp cât nu se depășește un anumit barem.

Dieta South Beach

Cine o urmează: Familia Clinton, Kim Cattrall, Nicole Kidman

Această dietă nu mai este o noutate de mult, dar eficiența ei încă dă roade. A fost creată de un medic cardiolog care a găsit secretul slăbitului, și anume echilibrul perfect dintre consumul de carbohidrați și de grăsimi. Programul constă din trei etape, prin care cei care îl urmează beneficiază de scăderea colesterolului și de pierderea excesului de grăsime. Dieta se bazează pe consumul de alimente bogate în nutrienți și în fibre, care stopează instalarea senzației de foame.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle