Monica Cismaru ∙ September 26, 2023 ∙ 3 min read

Victoria Beckham este un guru de beauty și de fashion și își întărește statutul prin lansarea primei ei game de parfumuri, inspirată din povestea ei de dragoste de 26 de ani cu soțul ei, David Beckham.

După ce s-a lansat cu succes în modă și după ce a lansat o gamă de make-up și de skincare, care s-au bucurat de aceeași popularitate, Victoria Beckham (49 de ani) trece la nivelul următor și intră pe piața parfumurilor cu trei arome unice, inspirate din relația ei cu fostul fotbalist David Beckham.

Victoria Beckham este imaginea campaniei care anunță lansarea parfumurilor, denumite sugestiv după anumite momente-cheie din povestea ei de dragoste cu soțul ei – Portofino ’97, Suite 302 și San Ysidro Drive.

Numele parfumurilor fac trimitere directă la locurile care au rămas în amintirea Victoriei și care au jucat un rol important în cuplul ei cu David Beckham.

Primul, Portofino ’97 este denumit dupa locul în care Victoria și David Beckham și-au petrecut prima lor vacanță împreună, cu doi ani înainte de nuntă.

Suite 302 este denumit după numărul camerei de hotel pe care cei doi obișnuiau s-o ocupe în timpul excursiilor lor în Paris, Orașul Luminilor, iar San Ysidro Drive incorporează timpul petrecut de familia Beckham în California. San Ysidro Drive este strada din Los Angeles pe care se află locuința lor californiană.

victoria beckham parfumuri

Pentru campanie, Victoria Beckham a făcut o serie de poze senzuale, în care apare îmbrăcată în lenjerie intimă neagră și în ținute sexy.

Inspirat din amintirile de familie ale Victoriei Beckham, fiecare parfum redă notele unei anumite perioade marcante din viața ei și celebrează prezența designerului în cultura pop din ultmii 30 de ani – aromele evocă propriile ei amintiri și experiențe.

victoria beckham parfumuri

Victoria Beckham a apelat la măiestria parfumierului Jerome Epinette pentru a crea parfumurile, care au fost realizate cu cele mai progresiste și sustenabile metode, din ingrediente obținute din surse responsabile. Recipientele parfumurilor sunt inspirate din modernitatea galmouroasă a începutului și jumătății de secol, din designul de sticluțe de parfumuri care amintesc de bijuteriile cu patină.

Portofino ’97 este descris de creatorii lui ca fiind o escapadă secretă, cu mirosul seducător al dorinței, redat de bergamota calabreză și de piperul negru, de mirosul de așternuturi proaspete infuzate cu ambră, paciuli și vetiver.

Suite 302 evocă o întâlnire promițătoare, cu mirosul intoxicant al galmouroului. Un melanj erotic de cireșe negre și piper roșu, trandafir și violete, cu mosc narcotic, piele neagră și miros masculin de tabac.

San Ysidro Drive este ca o explozie de energie, cu farmecul unui nou inceput, dat de notele de fructul pasiunii și de bujorul roz, de aer revitalizant de ocean, amestecat cu mirosul îmbătător de trandafir, de floare de șofran și de agar; ambra neagră și vanilia completează atmosfera de sanctuar intim.

Parfumurile se vând în recipiente de 50 și de 100 ml, cu prețuri de 207, respectiv 299 de dolari.

Foto: victoriabeckhambeauty.com

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Tom Hardy, cel mai nou ambasador al Jo Malone London

Celebru pentru rolurile sale din filmele de acțiune, actorul Tom Hardy a devenit cel mai recent ambasador al…

Bella Hadid își lansează propriile ei parfumuri- Ôrəbella

Bella Hadid (27 de ani) a dispărut pentru o perioadă din vizorul public și din lumina reflectoarelor. Sora…

Beauty looks: prezențele feminine elegante de la Cannes

În primele zile ale ediţiei cu numărul 77 a Festivalului de Film de la Cannes, am avut ocazia…

Festival Look: Daring Blue Lines

Influencerul Alexia Eram, împreună cu Ana Cucuta, professional make-up artist, îți arată, pas cu pas, cum să obții…

Sofia Coppola, filmul balsamului de buze dorit

Ce face un regizor atunci când nu mai găsește balsamul de buze preferat? Pune în scenă filmul unui…

Brânză cu mucegai, grătar, pizza, cartofi prăjiți – aromele din parfumurile gurmanzilor absoluți

Lanțul de fast-food KFC a provocat reacții în rândul fanilor, prin lansarea unei colonii care miroase a sos…

Cum scapi de celulită în câțiva pași

Vine vara și preocuparea noastră principală în aceste zile este să scăpăm de celulită.  Putem diminua considerabil aspectul…

MET Gala: 10 machiaje și coafuri care ne-au atras atenția

Pe covorul roșu, la Gala desfășurată la Muzeul Metropolitan de Artă, celebritățile au pozat, pentru fani, în ținute…

Plăcerile zodiilor

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun ce produse cosmetice ți se potrivesc! Berbec Dacă refrenul lui…