Monica Cismaru ∙ March 22, 2023 ∙ 5 min read

E drept, auzim de cele mai multe ori despre proceduri de înfrumusețare cu fillere și cu implanturi cu diverse substanțe care îmbunătățesc aspectul exterior, dar sunt și cazuri în care aceste intervenții sunt inutile sau nu au efectul scontat. Mai multe vedete au renunțat la procedurile prin care și-au accentuat anumite trăsături fizice și regretă că nu au avut încredere de la început în frumusețea lor naturală, chiar dacă aceasta vine la pachet cu riduri mai pronunțate, cu buze mai subțiri sau cu un decolteu mai modest.

Courteney Cox (58 de ani) este una dintre vedetele care au vorbit deschis despre regretul de a apela la fillere cosmetice cu acid hialuronic și cu botox, pe care le-a dizolvat în 2017

vedete fillere implanturi

Într-un podcast în care a fost invitată recent, actrița Courteney Cox a spus că fillerele cosmetice cu acid hialuronic și injecțiile cu botox aplicate la nivelul feței au avut un efect de domino, efect ce a determinat-o să continue aceste proceduri de prea multe ori. ”Nici nu-ți dai seama când începi să arăți ciudat, așa că tu continui să-ți faci mai multe injecții, acela devine noul tău ”normal”.

”Te uiți în oglindă și-ți spui că arăți bine, dar nu-ți dai seama cum te văd, de fapt, ceilalți”, a povestit Courteney Cox, care și-a dizolvat fillerele cosmetice în 2017, din cauza cărora ajunsese de nerecunoscut și care nu o flatau nici pe departe.

Chrissy Teigen (37 de ani), model, autoare și personalitate tv, a renunțat la implanturile mamare în urmă cu trei ani, deoarece se săturase de ele

vedete fillere implanturi
După/Înainte

Teigen a spus că s-a bucurat de implanturile cu silicon ani de zile, dar că își dorea să poarte rochii în marimea ei adevărată și să poată dormi pe burtă confortabil. ”Nu e mare lucru, nu vă faceți griji pentru mine, totul e în regulă”, scria pe Instagram Chrissy Teigen, după ce și-a scos implanturile. ”Încă am sâni, dar sunt doar din grăsime naturală, exact țesutul din care sunt făcuți sânii adevărați. Un sac mare, miraculos de grăsime”, spunea cu umor Chrissy, mamă a trei copii.

Chrissy Teigen, după operația de înlăturare a implanturilor cu silicon

Majoritatea nici n-au crezut-o pe Chrissy când a spus că și-a scos implanturile cu silicon, iar vedeta, care nu are nicio rezervă, de obicei, a publicat o fotografie în care se puteau observa clar cicatricile rămase de la operația de înlăturare a implanturilor.

Melanie Griffith (65 de ani), o altă adeptă a intervențiilor cosmetice la nivelul feței, a ajuns să spere că va arăta mai bine odată ce renunță la acestea

Actrița a declarat că nici nu și-a dat seama că procedurile cosmetice la care apelase erau evidente până când lumea nu a început să vorbească despre acest lucru.

Melanie Griffith și fostul ei soț, Don Johnson, în 1993

Melanie Griffith a menționat că i-au trebuit aproape trei ani să ducă la bun sfârșit reversia procedurilor cosmetice. ”Nu mi-am dat seama cum arătam decât după ce oamenii începuseră să se mire: ”Dumnezeule, ce și-a făcut???!!” M-am simtit atât de rănită încât am apelat la un alt doctor, care mi-a dizolvat toate fillerele pe care mi le pusese primul medic la care am mers. Îmi făcusem și buzele, arătau groaznic! Sper că acum arată mai normal!”, spunea Melanie Griffith într-un interviu.

In ianuarie 2017, Victoria Beckham (48 de ani) spunea că, dacă ar putea să se întoarcă în timp, ar sfătui-o pe tânăra Victoria să nu-și pună implanturi mamare, pe care și le-a și scos, de altfel, între timp

vedete fillere implanturi

Victoria Beckham, fosta componentă Spice Girls, a povestit pentru o publicație britanică, într-o scrisoare fictivă către propria ei persoană de la 18 ani, să nu se joace cu aspectul ei fizic, și mai ales cu sânii. ”Ani de zile am fost atât de nesigură pe mine. Dar bucură-te de ce ai!”

În 2011, Victoria Beckham spunea că și-a pus niște implanturi mamare ”care arătau ca niște aruncătoare de grenade”, iar în 2014, vorbea pentru prima dată despre procedura de înlăturare a acestora, la care apelase deja.

Foto: Hepta

Related Posts

13-14 aprilie: Vino să trăiești experiențele inedite din Lancôme Skin Science Club!

Grăbește-te să descoperi produsele excepționale și experiențele inedite din Lancôme Skin Science Club, un pop-up deschis pentru publicul…

5 afecțiuni ale pielii cauzate de endometrioză

Prea mult estrogen în organism poate declanșa erupții sau acnee. Pe de altă parte, inflamația nu este implicată…

Ai un ten cu impurități? Iată ce trebuie să faci ca să scapi de imperfecțiuni!

Tenul nostru este ca o carte de vizită și reflectă atât starea noastră de sănătate, cât și obiceiurile…

Beauty News: 12 cosmetice de care te vei îndrăgosti primăvara asta

Culorile vibrante ale noilor produse pentru machiaj și esențele florale ale primăverii dau tonul unui anotimp în care…

Serena Williams își lansează un brand de beauty

Serena Williams este cel mai recent exemplu de vedetă care se lansează în domeniul de beauty cu propria…

Tunsorile statement ale primăverii, explicate de stiliști de top

Îți dorești un look nou pentru sezonul cald? Perfect! E momentul să te lași convinsă de noile tendințe….

5 tendințe noi care vor transforma machiajul în artă

Sunt două aspecte esențiale de care trebuie să ții cont atunci când realizezi machiajul: în primul rând, să…

Ritualul complet de hidratare cu elmiplant

Este momentul să întâmpinăm noul sezon cu mai multă atenție și grijă față de noi înșine, iar un…

Masajul facial – cea mai bună metodă să încetinești timpul #beauty

Avem 69 de mușchi pe față și pe gât și, se știe deja că, producția de colagen încetinește…

Get the Look: Old Money Hair

Există old money hair? Se pare că da. Am investigat și scris ce înseamnă acest trend, cum îl…