lady gaga stupid love

Lady Gaga continuă să-și dezvolte linia de make-up lansată anul trecut, în parteneriat cu Haus Laboratories și a ieșit pe piață recent o nouă gamă de farduri, Stupid Love, intitulată precum cea mai recentă melodie. 

 

Gama Stupid Love conține palete de farduri de ochi cu câte 18 nuanțe pigmentate, inspirate de următorul album de studio al vedetei, intitulat Chromatica. Lady Gaga este, cum altfel, imaginea propriei ei linii de make-up și apare cu o coafură roz și cu un machiaj fantezist, multicolor.

Stupid Love Eyeshadow Palette conține nuanțe aprinse pentru a realiza un machiaj plin de creativitate și de dragoste”, a scris Lady Gaga alături de fotografia ei de lansare a produselor de make-up.

lady gaga stupid love

Noul album Chromatica semnat de Lady Gaga va fi lansat pe 29 mai, după ce a suferit deja o amânare din cauza izbucnirii pandemiei de Coronavirs.

rain on me ariana grande lady gaga

Pe album se va regăsi și o piesă cântată împreună cu Ariana Grande, intitulată Rain On Me, care va fi lansată în avans, pe 22 mai, iar fanii freamătă de ja de nerăbdare să le asculte împreună pe două dintre cele mai de succes cântărețe ale momentului.

Related Posts