Lady Gaga își lansează o colecție de produse cosmetice

lady gaga make up

Lady Gaga se lansează și în afaceri odată cu noua sa linie de cosmetice, Haus Laboratories, care conține produse de make-up la fel de extravagante ca și creatoarea lor.

Haus Laboratories vine cu șase colecții diferite, fiecare cu câte patru produse, iar pachetul va costa 49 de dolari. Așadar, gama Lady Gaga conține Haus of Chained Ballerina, Haus of Goddess, Haus of Rockstar, Haus of Dynasty, Haus of Metalhead and Haus of Rose Bitch, fiecare cu câte un lip gloss, creion de buze, pudră stralucitoare și portfard.

lady gaga make up

lady gaga make up

Imediat ce și-a lansat colecția de machiaj, Lady Gaga a declarat: „Când eram mai tânără, nu mă simțeam frumoasă. Și tot zbătându-mă să-mi găsesc o urmă de frumusețe interioară sau exterioară, am descoperit puterea machiajului. Îmi amintesc cum o urmăream pe mama aplicându-și machiajul în fiecare dimineață înainte de a pleca la munca și o vedeam ca pe o femeie puternică. Apoi am început să experimentez și eu cu machiajul, iar acesta a fost o modalitate prin care puteam să visez să mă transform în mama și să am puterea ei.”

Linia de cosmetice create de Lady Gaga e vegană și va fi disponibilă pe Amazon din luna septembrie.

Foto: Hepta