Cine este Michael Polansky, noul iubit al lui Lady Gaga?

lady gaga michael polansky

Lady Gaga este îndrăgostită din nou, de data aceasta de un afacerist din domeniul tehnologiei, Michael Polansky. Acesta este CEO al companiei Parker Group și al Fundației Parker, ambele aparținând lui Sean Parker, unul dintre primii investitori ai Facebook și fondator al programului Napster, una dintre primele platforme de descărcare gratuită de muzică din lume.

Lady Gaga și Michael Polansky s-au afișat pentru prima dată de Anul Nou, în Las Vegas, iar cea mai recentă apariție împreună a fost cu ocazia preshow-ului Superbowl, de la Miami.

Anul trecut, Lady Gaga a schimbat trei iubiți. După despărțirea de Christian Carino, vedeta a fost văzută în compania inginerului de sunet Dan Horton, iar, mai nou, alături de Polansky.

Michael Polansky este un nume cunsocut și respectat în industria IT – este absolvent Harvard și antreprenor de succes. Se pare că Lady Gaga și Michael s-au cunoscut în casa lui Sean Parker, la una dintre petrecerile acestuia.

O sursă citata de presa britanică afirmă că Michael ”Este un tip foarte deștept, serios, care a preferat întotdeauna discreția.”

Foto: Hepta, Facebook

Categorii Lifestyle