lady gaga haus laboratories casa gaga

Lady Gaga (35 de ani) și-a lansat în urmă cu câțiva ani prima ei colecție de make-up, Haus Laboratories, iar acum e gata să arunce pe piață noua colecție de sărbători, Casa Gaga, odată cu lansarea celui mai așteptat film al anului, House of Gucci, în care deține unul dintre rolurile principale. În film, Lady Gaga o interpretează pe Patrizia Reggiani, cea care l-a asasinat pe fostul ei soț, moștenitorul Imperiului Gucci, Maurizio. 

Noua colecție de sărbători Haus Laboratories – Casa Gaga are un aspect festiv, cu ambalaj cu glitter auriu și este vegană. Formula este una ultraluxoasă, iar colecția conține patru nuanțe de farduri de ochi Gel-Powder All Over Rouge, care oferă un aspect fresh și au efect revitalizat – Bellini (coral), Rossini (pink), Spritz (roșu-portocaliu), Amarone (roșu închis). 

lady gaga haus laboratories casa gaga

De asemenea, Casa Gaga mai are și un set de minirujuri: Marcello (nude), Gina (piersică), Stefania (roșu), Elsa (roșu Berry), Sophia (coral). Pentru amatoarele de o doză mai mare de strălucire, colecția cuprinde și lip gloss-uri cu particule strălucitoare La Luce Lip Glaze: Granita (roșu-purpuriu), Maraschino (roșu), Caramella D’Oro (roz și auriu), dar și un eyeliner, o pensulă de pudră și o pudră cu finish auriu. Clienții Haus Laboratories-Casa Gaga care cumpără setul în valoare de 172 de euro primesc cadou și un produs cosmetic vegan. 

lady gaga haus laboratories casa gaga

lady gaga haus laboratories casa gaga

 

Lady Gaga este creditată de critici și de public cu mari șanse de a lua cel de-al doilea ei Oscar din carieră, la ediția din 2022, datorită rolului ei House of Gucci. Aprecierile publicului pentru Gaga au venit chiar înainte de lansarea filmului, doar pe baza imaginilor din trailer.

 

Related Posts