Lady Gaga revine la stilul care a făcut-o celebră

Lady Gaga revine la stilul care a făcut-o celebră

Lady Gaga este unul dintre cei mai discutați artiști ai momentului. Odată cu apariție trailerului The House of Gucci, cântăreața și actrița este din nou în centrul atenției, ocazie cu care este din nou fotografiată oriunde merge. Așa am văzut că artista preferă, în acest moment, un stil destul de apropiat de cel care a făcut-o celebră, întorcându-se la platforme impresionante și la costumații „casual” cel puțin ieșite din comun!

De-a lungul timpului, Lady Gaga a trecut prin diverse etape stilistice. De la începuturile sale inspirate de stilul disco al anilor ’80 și, desigur, de personalitatea sa preferată, regretatul David Bowie, ea a traversat, cu fiecare videoclip lansat, diverse etape, care mai de care mai simbolice sau mai fashionable sau mai scandaloase. 

Însă, recent, odată cu apariția trailerului The House of Gucci, Lady Gaga pare că s-a întors la stilul care a făcut-o celebră, într-o notă mult mai rafinată, mai elegantă, mai sofisticată, perfect adaptată evoluției sale. 

Lady Gaga revine la stilul care a făcut-o celebră

Cele mai recente apariții ne-o înfățișează în outfituri all black, în piese ce urmăresc liniile corpului, de la rochia maletă, completată de un arsenal de pene albe, imaculate, ce o pun îi dau un plus de prețiozitate, la body-ul purtat drept costum de zi, așa cum numai ea ar putea ieși pe stradă ziua în amiaza mare, într-o manieră firească. Doar e gaga! Și spunem asta cu mare admirație pentru curajul pe care încă de la început l-a afișat și l-a promovat cu fiecare ocazie. 

Lady Gaga revine la stilul care a făcut-o celebră

Revine totodată și la platformele impresionante, care i-au creat ceva probleme în trecut, dar care acum par să fie comode precum o pereche de balerini. Și adevărul e că arată cel puțin spectaculos.

Lady Gaga a devenit un artist complex, care și-a extins aria de activitate în diverse zone, de la makeup, la cinematografie. Așteptăm cu sufletul la gură premiera filmului The House of Gucci, care promite nu doar o poveste autentică a uneia dintre cele mai interesante și controversate povești de familie din lumea modei, ci și o garderobă impresionantă, semnată de Janty Yates, în colaborare cu arhivele casei-simbol a Italiei. 

Foto: hepta.ro