Editor Alistmagazine.ro ∙ October 4, 2021 ∙ 3 min read

Adrian Perjovschi, unul dintre cei mai cunoscuți și respectați hair-styliști din România, cu o istorie de peste 20 de ani în industria frumuseții, anunță trendurile internaționale în beauty pentru 2022 prin intermediul unui eveniment exclusivist, ”SPACE JOURNEY – Hair & Beauty trends show
2022”. ”Acesta este Revelionul pentru industria de beauty din România! Tot anul așteptăm momentul în care anunțăm tendințele în culoare, tunsoare și coafură pentru anul următor, anunțăm culoarea anului și felul în care experții internaționali consideră a fi coordonatele ideale de look pentru anul următor!”, povestește cu entuziasm Adrian Perjovschi, hair-stylistul de top care pentru al patrulea an consecutiv este primul din România care anunță și dă startul trendurilor în frumusețe pentru anul următor.

“Culoarea anului în hair styling este verdele neon, de fapt se vor purta toate nuanțele neon, ba chiar și vopsitul în doua sau trei nuanțe de culoare. Se vor purta blondurile palatinate cu șuvițe, meșele pastel, baleiajele, inserțiile de culori aprinse. Ca tehnică de colorare avem mână liberă pentru a crea tot felul de borduri pentru terminații, pentru păr, pentru bretoane. Vor fi în mare trend inserții geometrice în tunsori, contirate cu diverse accente de culoare.”, anunță Adrian Perjovschi trendurile pentru anul următor în materie de culori și vopsit.

Tunsorile-vedetă ale anului 2022 vor fi, potrivit hair-stylistului Adrian Perjovschi, bretoanele ciuntive, undercut-urile si pixie crop-urile pentru părul scurt, bobul lung și texturizat pentru părul mediu și tunsorile layers, ăn scări, pentru părul lung. Pentru toate, direcția de styling este volumul natural, nu creat din produse și exces de coafat.

“Este poate cel mai îndrăzneț an din ultima perioadă în ceea ce privește cromatica părului, tocmai de aceea în colecția noastră de trenduri pentru 2022 ne-am permis să ne ducem într-o zonă exagerată, vibrantă și mai intensă decât pănă acum. Ne-am inspirat din comete, din culorile galaxiei, din exploziille solare, din nuanțele planetelor, am folosit mult albastru închis, verde, roșu, am îndrăznit mai mult să privim în viitor și să desenăm cu forță și optimism imaginea viitorului. Desi construim în colecția noastră și câteva look-uri de avangardă, recomandarea noastră este ca toate femeile să încerce să vorbească prin imaginea lor, să îndrăznească mai mult și să se inspire din look-urile prezentate de noi. Le așteptăm în saloanele noastre. Nimic nu este mai frumos decât să avem grijă de frumusețea și starea noastră de spirit, pentru că doar așa vom putea triumfa în viața de zi cu zi, nu doar în momentele speciale”, consideră Adrian Perjovschi, un deschizător de drumuri și un reper în industria frumuseții din România care propune pentru anul acesta, alături de partenerul său traditional Head & Shoulders, o colecție ca o călătorie în spațiu și viitor, surprinsă în fotografii de Marius Bărăgan.

 

Related Posts

Rujul perfect pentru nuntă

Indiferent dacă ești mireasa sau ai statutul de invitată, dacă vrei să arăți senzațional în pozele de la…

Vara perfectă pentru noi

Vine vara, bine-mi pare! Nu știm alții cum sunt, dar noi iubim vara, pentru că ziua este lungă…

Safe Zone: sfaturile experților pentru îngrijirea părului, vara

Am apelat, din nou, la sfaturile stiliștilor, nutriționiștilor și dermatologilor pentru a ne asigura că vom avea un…

Sărbătorește viața!

Numărul 1 în Spania, Italia și Portugalia atunci când vine vorba de produsele dermatocosmetice pentru piele și păr,…

Ce preferă pielea ta: autobronzare sau albire?

Cum ai vrea să arate pielea ta? Mai luminoasă și fără pete pigmentare? Sau în nuanța caramelului, dar…

L’Oréal și UNESCO susțin femeile din domeniul cercetării prin lansarea unei noi ediții a programului de burse private L’Oréal – UNESCO „Pentru Femeile din Știință”

L’Oréal România și Comisia Națională a României pentru UNESCO continuă să sprijine și în acest an comunitatea științifică…

Protecție solară în fiecare zi

Radiaţiile UV reprezintă ameninţarea invizibilă de care te poţi proteja, cu încredere, aflând mai multe despre protecţia solară,…

Machiaj și îngrijire a pielii cu Cindy Bruna

Cu origini congoleze și italiene, modelul stabilit la Paris, Cindy Bruna, este una dintre vedetele a căror apariție…

Sharon Stone sau cum să arăți de 40 la 64 de ani

Frumusețea la 60+ ani înseamnă mai mult decât un corp cu proporții de invidiat și un ten fără…

Chef de mers la mare!

Cele 10 minute de expunere zilnică la lumina soarelui sunt recomandate și de medici, dincolo de asta ești…